Caravantrekker.nl Informatie Blog Gebruikerservaringen Tests Advies Vragen Menu ☰

Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Polar

De Polar 520 (uit 1999) van C.Bos

Het is schandalig, dat er geen verslagje van de Polar bij staat. Onze eerste caravan was een Polar 1000, tweede hands, want een nieuwe kunnen we niet betalen.
Super caravan, meegeweest naar Polen in de tijd dat de wegen gewoonweg slecht waren. Hij gaf geen krimp,terwijl bij andere merken de keuken los kwam van de wand. Daarna een 520 omdat er een vast bed inzit.
Slaapt heerlijk, stevige banken, een koelkast op ooghoogte en een oventje erin. Ligt zeer stabiel achter de auto. Tijdens onze wintersportvakanties voldoet de vloeistofverwarming uitstekend. Buiten steenkoud, maar binnen 21 graden. Ook na 15 jaar gebruik ziet de caravan er nog van binnen en buiten zeer goed uit. Ik raad jullie aan koop hem tweedehands, want daarna heb je er nog jarenlang plezier van.

x


Caravan ervaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Elektrisch trekauto's

Bekijk het overzicht van elektrische auto's die heel goed een caravan kunnen trekken. De trekkracht kunnen we tegenwoordig berekenen en ook de (beperkte) actieradius.

Trekadvies

Lees de achtergrond en de uitleg die we geven om de trekkrachtberekeningen beter te gebruiken.


 

 

© 2004-2021 Caravantrekker