Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Chevrolet Tacuma

Sorteer gebruikservaringen op:

Chevrolet Tacuma - 2.0 met een Hobby

De ervaring van R. Hoenstok met een Chevrolet Tacuma - 2.0 (89 Kw/121 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Hobby Exclusive 540 UL van 1439 kg geplaatst op 25-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 94%

Heb prettig gereden met deze combinatie: Tacuma 2.0 uit 2005 met een Hobby Exclusive 540 van 1500 kilo.
Ging allemaal best wel, in 1e aanleg een beetje angstig of het wel zou lukken in het centrale gedeelte van Frankrijk. Nu zeg ik: pas de probleme!

Bekijk berekening

x


Chevrolet Tacuma - 2.0 met een Hobby

De ervaring van P. Mous met een Chevrolet Tacuma - 2.0 (89 Kw/121 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1175 kg geplaatst op 10-05-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

Zeer positieve ervaring met mijn Daewoo Tacuma 2.0 CDX uit 2000. Naar Parijs en terug zonder problemen. Enkele keer terug naar de 4 en voor de rest in de 5 rollen over de snelweg.

Bekijk berekening

x


Chevrolet Tacuma - 2.0 met een Sprite

De ervaring van J.Pot met een Chevrolet Tacuma - 2.0 (89 Kw/121 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Sprite Super 410 van 1125 kg geplaatst op 00-00-0000. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 73%

Mijn ervaring met deze combinatie is positief, een rit door Frankrijk en Duitsland met hellingen tot 10% heb ik probleemloos gereden.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Chevrolet Tacuma.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Chevrolet Tacuma - 2.0 aut. met een Swift

De ervaring van Paul Hancock met een Chevrolet Tacuma - 2.0 aut. (89 Kw/121 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Swift Toscane 390 van 1075 kg geplaatst op 00-00-0000. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

The caravan is closest match to Swift Tosacane 390, but it is Swift Corniche 14/2 with MAW of 1060 kg, I found that towing with the car is great for its pulling power, although when going uphill, it tends to drop into second gear, and the power is there. Solo driving is expensive but with a van, it is okay fuel wise, can get about 24-28mpg. Sometimes the brakes get a little hot, especially on a hot summer hot day. It is very responsive when moving off.


Chevrolet Tacuma - 2.0 aut. met een Elddis

De ervaring van Sue met een Chevrolet Tacuma - 2.0 aut. (89 Kw/121 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Elddis Avante 534 van 1300 kg geplaatst op 00-00-0000. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 88%

This isnt my caravan but the closest to its weight I could find... I have an Elddis XL Select (dealer special 2001) and although it is a little heavy for the car I can honestly say its been a great tow car ... rubbish on the road solo but wonderful towing.. I too find that if you have any problems if you just knock it down to 1st or 2nd gear and its great... petrol wise too its quite economical whilst towing... wind shear is a my only concern, not the caravan just the car!


Chevrolet Tacuma - 2.0 aut. met een Elddis

De ervaring van Sue met een Chevrolet Tacuma - 2.0 aut. (89 Kw/121 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Elddis Odyssey 432 van 1260 kg geplaatst op 00-00-0000. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 91%

although this was not a perfect match 89% Ive found the Tacuma tows really well ... it sometimes, but not often, found taking off from a stop on a hill problematic but if you knock the gear down to 1st or 2nd its fine..


Chevrolet Tacuma - 1.6 met een Bailey

De ervaring van bernie met een Chevrolet Tacuma - 1.6 (77 Kw/105 pk bouwperiode: januari 2005 - juni 2009) en een Bailey Ranger 510/4 van 1223 kg geplaatst op 00-00-0000. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 96%

no problem towing as long as you take your time and plan routes around steep hills


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

De reis een last?
Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat.
Al v.a. € 169,-

Check je combinatie
Mag ik met mijn caravan rijden en mag mijn auto hem wettelijk trekken? Het antwoord krijg je aan de hand van het invoeren van je kenteken.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen