Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Ervaringen Tests Advies Vragen Menu

Gebruikerservaringen
Suzuki Ignis

Sorteer op:


Suzuki Ignis 1.3 gls met een Eriba

De ervaring van v Kuijk met een Suzuki Ignis 1.3 gls (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Eriba Touring Puck 225 van 750 kg geplaatst op 19-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 65%

Combinatie is redelijk goed te rijden. Op de grote weg met helling in Frankrijk richting Bretagne zakte de snelheid ondanks terugschakelen terug naar 60 km/h.
Verder heel Frankrijk rondgereden zonder problemen, wel van tevoren route bekeken op niet te steile hellingen.

Bekijk berekening

Wijzigen


Suzuki Ignis 1.3 gls met een Bagagewagen

De ervaring van brouwer met een Suzuki Ignis 1.3 gls (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Bagagewagen (achter normale personen auto) van 650 kg geplaatst op 25-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 49%

ondanks de test die de combinatie als prima bestempelde, hebben wij erg veel moeite om op autobaanhellingen met het verkeer mee te komen, zakken teveel terug in snelheid en dat geeft toch wat gevaarlijke situaties

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Suzuki Ignis.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Suzuki Ignis 1.3 16v met een Caravan

De ervaring van joaquin met een Suzuki Ignis 1.3 16v (61 Kw/83 pk bouwperiode: oktober 2001 - januari 2004) en een Caravan van 800 kg geplaatst op 25-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 83%

All runs perfect, 1700 km from germany to spain. Cruiser speed 90 km/h.


Gebruikerservaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Trekadvies

Lees de achtergrond en de uitleg die we geven om de trekkrachtberekeningen beter te gebruiken.

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus. De Op Maat cursus is er al v.a. € 169,-


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

Abnormale bandenslijtage

In de bergen naar beneden

Bandenspanning

Maximaal trekgewicht

Rijbewijs B of BE?

 

© 2004-2020 Caravantrekker