Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Suzuki Ignis

Sorteer gebruikservaringen op:

Suzuki Ignis - 1.3 gls met een Eriba

De ervaring van v Kuijk met een Suzuki Ignis - 1.3 gls (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Eriba Touring Puck 225 van 750 kg geplaatst op 19-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 65%

Combinatie is redelijk goed te rijden. Op de grote weg met helling in Frankrijk richting Bretagne zakte de snelheid ondanks terugschakelen terug naar 60 km/h.
Verder heel Frankrijk rondgereden zonder problemen, wel van tevoren route bekeken op niet te steile hellingen.

Bekijk berekening

x


Suzuki Ignis - 1.3 gls met een Bagagewagen

De ervaring van brouwer met een Suzuki Ignis - 1.3 gls (69 Kw/94 pk bouwperiode: januari 2004 - februari 2006) en een Bagagewagen (achter normale personen auto) van 650 kg geplaatst op 25-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 49%

ondanks de test die de combinatie als prima bestempelde, hebben wij erg veel moeite om op autobaanhellingen met het verkeer mee te komen, zakken teveel terug in snelheid en dat geeft toch wat gevaarlijke situaties

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Suzuki Ignis.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Suzuki Ignis - 1.3 16v met een Caravan

De ervaring van joaquin met een Suzuki Ignis - 1.3 16v (61 Kw/83 pk bouwperiode: oktober 2001 - januari 2004) en een Caravan van 800 kg geplaatst op 25-09-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 83%

All runs perfect, 1700 km from germany to spain. Cruiser speed 90 km/h.


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Nieuw website
De Caravantrekker website is compleet vernieuwd! Mocht je opmerkingen hebben of foutjes tegen komen zou ik het prettig vinden om deze van je te horen. Stuur een mail met de url van de betreffende pagina. Hartelijk dank!

Check je combinatie
Mag ik met mijn caravan rijden en mag mijn auto hem wettelijk trekken? Het antwoord krijg je aan de hand van het invoeren van je kenteken.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen