Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Toyota Picnic

Sorteer gebruikservaringen op:

Toyota Picnic - 2.2 td met een Avento

De ervaring van Tuytel met een Toyota Picnic - 2.2 td (66 Kw/90 pk bouwperiode: september 1997 - augustus 2001) en een Avento Turistique 395 TCB van 1235 kg geplaatst op 24-09-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

We hebben voor het 2de jaar gereden met deze combinatie het ging hartstikke goed we hebben zelfs met de caravan en auto een 17% omhoog gered! dit is een fijne combinatie!
op de snelweg hebben we 1 keer geprobeert 110 te rijden en dat lukte!

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI met een Burstner

De ervaring van wil met een Toyota Picnic - 2.0 GXI (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Burstner Ventana 460 van 1350 kg geplaatst op 27-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 86%

Was redelijk tevreden over mijn picnic ,hij heeft net genoeg vermogen voor onze caravan ,je moet hem wel op toeren houden en dat geeft veeeeeel motorgeluid.
Het is wel een ruime auto met veeeeeel ruimte

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI met een Eifelland

De ervaring van A Soeters met een Toyota Picnic - 2.0 GXI (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Eifelland Holiday 520 TKM van 1455 kg geplaatst op 11-08-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 95%

Met een caravan van 1500 kg is dit n prima trekker
Met 2 volwassen mensen en 2 kinderen
al n paar keer naar frankrijk geweest.
Zelfs de route napoleon is geen probleem .
Heel goed te doen prima trekauto.
En nog eens veel plaats achterin ook

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI met een Hobby

De ervaring van R. Kooiman met een Toyota Picnic - 2.0 GXI (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Hobby Exclusive 560 KMFe van 1500 kg geplaatst op 30-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 93%

Met een Hobby 560 Kmfe naar Noord-Spanje geweest, prima trekauto, door Frankrijk de Route National gereden en de klim bij Milau gehad. Geen problemen voor de Picnic. Stabiele wegligging, ook bij 100km/ph. 5e versnelling was op de vlakke weg geen probleem.

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI met een Caravan

De ervaring van Fam.Kruk met een Toyota Picnic - 2.0 GXI (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Caravan van 1500 kg geplaatst op 15-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 98%

Polen en Tjechie met deze combinatie geen problemen gehad! per ongeluk 110 km p/h snel weer afgezakt, maar dit was ook gen probleem. Caravan erg stabiel door goede wegligging en breedte!

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI met een Eriba

De ervaring van C.J.van Steenkiste met een Toyota Picnic - 2.0 GXI (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Eriba Nova GL 390 van 1210 kg geplaatst op 13-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 75%

Zeer tevreden over de auto als trekker op vlakke wegen. Redelijke tegenwind en hellingen geven problemen om in de 5e versnelling te blijven rijden.Vaak moet er b.v. bij Luik al terug naar de 2e versnelling.

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI aut. met een Beyerland

De ervaring van H Woudenberg met een Toyota Picnic - 2.0 GXI aut. (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Beyerland Sprinter 390 TK van 1060 kg geplaatst op 03-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 60%

Fijne combinatie met comfort, caravan is een euroland 440TZ leeg gewicht 701kg beladen 1060kg al jaren veel plezier gehad van deze combinatie in binnen en buitenland waarbij we veel bergwegen hebben bereden tot +/- 18% geen enkel probleem en bovendien heb je er geen al te zware auto voor nodig.Voor ons een toppertje dus.

Bekijk berekening

x


Toyota Picnic - 2.0 GXI met een Eifelland

De ervaring van fam.oprinsen met een Toyota Picnic - 2.0 GXI (94 Kw/128 pk bouwperiode: oktober 1996 - augustus 2001) en een Eifelland Holiday 560 TKM van 1310 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

Zeer goede krachtige trekker, betrouwbaar en mooit problemen met de caravan. Op de rijksweg stabiel ook bij hogere snelheden (100). Prima trekauto.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Toyota Picnic.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Er zijn geen Engelse reviews voor dit model

Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Nieuw website
De Caravantrekker website is compleet vernieuwd! Mocht je opmerkingen hebben of foutjes tegen komen zou ik het prettig vinden om deze van je te horen. Stuur een mail met de url van de betreffende pagina. Hartelijk dank!

Persoonlijk advies
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen