Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Nissan Patrol

Sorteer op:


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Kip

De ervaring van E. Bakker met een Nissan Patrol 3.0 TDS (160 pk/118, Kw bouwperiode: 2004 - 2010) en een Kip Hy Line 49 TDB Premium van 1675 kg geplaatst op 28-04-2011:

Trekt fantastisch; brandstofverbruik solo 1:9 en met caravan1:8 bij 90 km/uur en 1:7 bij 120/130 km/uur

Bekijk berekening

Wijzigen


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Kip

De ervaring van E. Bakker met een Nissan Patrol 3.0 TDS (158 pk/116, Kw bouwperiode: 2000 - 2004) en een Kip Hy Line 49 TDB Premium van 1725 kg geplaatst op 24-10-2008:

Rij sinds 2004 met de Patrol met eerst een Kip Hyline 53 en nu een Hyline 50 (1800 kg). Dieselverbruik gemiddeld 1 : 8. Bij heel netjes rijden (niet boven de 90) nadert verbruik zelfs 1 : 9.

Bekijk berekening

Wijzigen


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Knaus

De ervaring van Bovet A.F. met een Nissan Patrol 3.0 TDS (160 pk/118, Kw bouwperiode: 2004 - 2010) en een Knaus Eurostar 550 FU (2,50) van 1615 kg geplaatst op 15-05-2007:

18 jaar ervaring met het trekken/rijden in Europa van caravans (van 1700-2000 kg met terreinauto.

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Nissan Patrol.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Airstream

De ervaring van Dick Morgan met een Nissan Patrol 3.0 TDS (160 pk/118 Kw, bouwperiode: 2004-2010) en een Airstream 685 van 2000 kg geplaatst op 15-05-2007:

The Nissan Patrol 3.0Di makes an excellent tow vehicle for large caravans. Mine is fitted with a Dastek chip increasing BHP to 200 (from 160) and 300 lb/ft of torgue (up from 250). While not as sophisticated as a Land Rover Discovery it is a quiet cruiser on the motorway and hauling the Airstream I get about 20 mpg.


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Elddis

De ervaring van glenn met een Nissan Patrol 3.0 TDS (158 pk/116 Kw, bouwperiode: 2000-2004) en een Elddis Crusader Cyclone van 1820 kg geplaatst op 15-05-2007:

25 yrs towing experiance patrol gr rates as one of the best tow cars on the market tows a big twin very well very stable at any speed 30di very good on fuel very reliable highly recomended


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Bailey

De ervaring van Ron Blizzard met een Nissan Patrol 3.0 TDS (158 pk/116 Kw, bouwperiode: 2000-2004) en een Bailey Ranger 620/6 van 1481 kg geplaatst op 15-05-2007:

Just bought a 2000 model Patrol 3.0 and pulls my Bailey 620/6 easily. Superb tow car.


Nissan Patrol 3.0 TDS met een Elddis

De ervaring van Mark met een Nissan Patrol 3.0 TDS (158 pk/116 Kw, bouwperiode: 2000-2004) en een Elddis Avante 524 van 1412 kg geplaatst op 15-05-2007:

Well, what can I say. 3 adults and 4 children with all the luggage etc that goes with the tribe. Patrol was steady as rock and sat on Motorway at 65 without problem. Actually a bit faster if I am going to tell the truth. We travelled from Peterhead to Newquay stopping overnight in Manchester (750miles. Had V8 Discovery before this but beats it hands down. Tax is cheap on older models and gives you confidence and feel extremely safe with all the kids onboard. Cant fault it. Will hopefully persuade my dear wife that we should get a bigger van maybe a Luner FB twin axle??


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.

Uitgebreid advies

Voor een goed advies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina past. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende Trekrapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Cursussen

Een goede combinatie is belangrijk. Maar er goed mee om kunnen gaan is misschien nog wel belangrijker! Bert van het Caravantrekker Training Center geeft een aantal trainingen en cursussen.


 

Geef je zelf vertrouwen!

Een goede combinatie is belangrijk maar er goed mee om kunnen gaan is misschien nog wel belangrijker!

Volg een cursus bij Bert (Caravantrekker Trainingscentrum) en ga zonder stress op stap met de caravan.

 

Lees ook:

Gastenboek

Hoe meer PK's, hoe beter?

RDW auto

Donatie

Voorbeeld Trekrapport

 

©2024 Caravantrekker