Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
LMC

De LMC 450 P (uit 1990) van Dhr. van Osch

Volvo V-40 T3 103 kw 152 PK, bouwjaar 2016 veilige en stabiele combinatie voldoende kracht verbruik auto met een snelheid ongeveer 95 km per uur
1 : 8,5 in de vijfe versnelling inhalen geen enkel probleem.

x


De LMC Munsterland 495E (uit 2006) van v.d.Meij

Fijne caravan ligt als een blok achter de auto
met 100 KM snelheid .Binnen duitse degelijkheid
goed afgewerkt.

x


De LMC Musica 470E (uit 2010) van Tijs

Begin dit jaar onze Hobby 540UK (met kinderkamer) ingeruild voor deze LMC. Nu de kinderen in een eigen tentje willen (en mogen) slapen is de LMC met twee vaste bedden met uitrolbaar tussenstuk voor ons een stuk comfortabeler. De rondzit van de Hobby is nu vervangen door een treinzit waardoor we effectief met z'n vieren meer plek hebben om te zitten. De keuken is wat kleiner, maar we hebben de voortent weggedaan en skottelbraaien de maaltijden onder luifel. Past veel beter bij de eetlust van de kinderen en onze behoefte aan mobiliteit.

De LMC is goed te beladen. Ondanks de uitnodigende bagageruimte onder de bedden voorin is de bagage goed door de caravan te verdelen resulterend in een mooie kogeldruk en links-rechts verdeling. Hoewel onze caravan max. 1500 kg mag wegen komen we in de praktijk niet boven de 1350 kg uit.

De caravan ligt heerlijk stabiel achter de auto, ook als de wind stevig uit de verkeerde hoek komt. Ook op de wat steilere snelweghellingen naar beneden blijft de caravan stabiel achter de auto liggen, al scheelt het dat de trekauto een zware S-Max is.

x


De LMC 510 rd dominant (uit 2002) van cora

wij zijn met de lmc naar italie en div keren naar denemarken geweest

ligt als een blok achter de bus ,soms vergeet je dat er nog een caravan achterhangt ,hebben nu een lmc 560 rd bj 2005 aangeschaft ,ook deze voldoet op alle fronten

wij vinden de lmc nog een goede kwaliteit caravan en hopen er nog vele trekjaren plezier van te beleven

x


De LMC 530 k1 (uit 1999) van maurice

een zeer fijne caravan leg echt als een blok achter de auto ook op hoge snelheid volvo 850 t5 beter dan me oude caravan knaus 330 verder geen problemen dan normale onderhoud

x


De LMC 560K1 (uit 2005) van R.Smink

Na 3 jaar grote problemen tgv de Alko delta as.Rubbers waren sterk vervormd waardoor ze niet meer werkten en de caravan ging slingeren. Banden versleten aan binnenzijde. 1 klapband. Wie heeft er ook deze ervaring?? Ik ben van mening dat Delta assen niet geschikt zijn voor caravans omdat die veel stil staan en de rubbers dan vervormen.Graag reacties.

x


De LMC favorit 520HTE (uit 2006) van Dikkie

Wegligging is slecht, erg gevoelig voor zijwind als je ingehaald wordt door bus of vrachtwagen.
Het ledig-gewicht v/d caravan is zwaarder dan op kenteken staat. Toen we van vakantie terug kwamen was de schijdingswand/kast los van de caravan wand!!
Caravan snel ingeruild.

x


De LMC 475TE sunny (uit 2005) van c.kiewik

Na een Fendt weer terug naar een LMC.
LMC is voor ons een caravan zonder grote zorgen,licht prima achter onze Suzuki .
Stabiel en goede matrassen.
De Sunny uitvoering geeft iets extra's.
Niet alles is oke,de koelkast is al voorzien van een nieuw element,remmen liepen aan en de mover niet helemaal zoals het hoort.
conclusie is overgaan naar een andere dealer die wel de puntjes op de LMC zet en daarna geen problemen meer.

x


De LMC 570 dubbel as (uit 1987) van

veel comfort,er zit alles op zoals bij een nieuwe caravan,rijdt rotsvast hoewel ik toch 120 rij!trekwagen peugeot 406 break 2.2 hdi;Regelmatig mee weg;een keer of 8 per jaar,ook wintersport,goeie isolatie en kachel,verder nog altijd geen problemen gehad.

x


Caravan ervaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus en je gaat ontspannen op vakantie.

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.


 

 

©2021 Caravantrekker