Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Flat jack

Renerus vraagt op 06 May 2019 om 18:36:

Heeft iemand ervaringen met het opblaasbare leveller kussen genaamd: Flat jack.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Debouncer antwoordt op 07 May 2019 om 08:21:

Ik had aanvankelijk grote interesse. Gewacht tot de beurs om het ding eens in het echt te zien waar die gedemonstreerd werd. Er werd tijdens de demonstratie wel erg nadrukkelijk gezegd voor steentjes op te passen. Dat deed mijn enthousiasme bekoelen en zag ik maar van aankoop af. Idee op zich is fantastisch maar ik denk te kwetsbaar.


PopupPaul antwoordt op 30 May 2019 om 18:02:

Ik heb een Flatjack gehad, toen ik nog geen mover had. Deze is prima bevallen. Ik had een deurmatje eronderiggen om mij geen zorgen te maken over steentjes.


Leo antwoordt op 31 May 2019 om 11:18:

Ik heb een mover en die rijdt zonder problemen op een banaan. Ik zie de toegevoegde waarde niet.


Rene antwoordt op 18 June 2019 om 22:59:

Ik heb al bijna drie jaar een flatjack. Zeer tevreden. Wij kamperen ca 80 nachten per jaar op zeker 20 verschillende campings.
We gebruiken een gewone Hema fietspomp. Binnen 1 minuut op de juiste hoogte. Een matje eronder als er wat scherpe steentjes onder liggen. Het materiaal is echter stevig en kan tegen een stootje.
We hebben een Eriba Touring


joswal antwoordt op 19 June 2019 om 16:57:

Ik gebruik sinds dit kampeerseizoen de emuk airlift. Is duurder dan flatjack maar ook veel steviger. Ik vind de airlift handiger dan al dat gedoe met banaan en oprijblokken. Gewoon even oprijden en met fietspomp makkelijk tot 14 cm omhoog. Wel andercrvnwiel altijd blokkeren en handrem op crvn. Succes.


PieteR antwoordt op 20 June 2019 om 00:57:

Ik vind ze allebei schandalig duur, voor dat geld rijd ik nog jarenlang grinnikend en met gemak achteruit die wig op. Eerst naar het hoogste punt en dan op de handrem zakken naar de juiste stand.

Die wig heb ik wel wat aangepast omdat hij altijd nog wat in zompig gras wegzakt:
Ik heb er een multiplex plaatje onder geschroefd en er een alu traanplaat oprijstrookje op geschroefd.

Misschien heb ik voor het totaal twee tientjes uitgegeven? Okee, misschien vergeet ik de schroeven...Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker