Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Ervaringen Tests Advies Vragen Menu

Gebruikerservaringen
Alfa Romeo 147

Sorteer op:


Alfa Romeo 147 2.0 TS met een Caravelair

De ervaring van Harry Tabak met een Alfa Romeo 147 2.0 TS (110 Kw/150 pk bouwperiode: maart 2001 - juni 2010) en een Caravelair Antares Luxe 426 van 1095 kg geplaatst op 03-05-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 73%

Alfa 147 2 liter met Caravelair brazilia 420 luxe van max.1050 kg. Rijdt erg gemakkelijk ! Vanaf 60 in de 5 de versnelling geen probleem. Ook het optrekken gaat erg gemakkelijk.Wel hoog brandstofverbruik. Bij 90 km 1 op 7 !

Bekijk berekening

Wijzigen


Alfa Romeo 147 1.6 TS met een Adria

De ervaring van J Wamelaar met een Alfa Romeo 147 1.6 TS (77 Kw/105 pk bouwperiode: november 2000 - juni 2010) en een Adria Adora 492 UP van 980 kg geplaatst op 05-04-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 67%

Prima combinatie. Heb altijd vermogen over, maar ik hou de zaak wel op toeren.
Deze combinatie kan ik iedereen aanraden.

Bekijk berekening

Wijzigen


Alfa Romeo 147 1.6 TS met een TEC

De ervaring van J. Broeders met een Alfa Romeo 147 1.6 TS (77 Kw/105 pk bouwperiode: november 2000 - juni 2010) en een TEC Travel King 390 HTF van 1144 kg geplaatst op 10-04-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 76%

Door relatief korte overbrengingen op vlakke wegen een vlot te rijden combinatie, zelfs 90-95 km/h in 5. Bij 80 km/h te weinig toeren. Bij tegenwind of bergop niet sterk.

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Elektrisch trekauto's

Bekijk het overzicht van elektrische auto's die heel goed een caravan kunnen trekken. De trekkracht kunnen we tegenwoordig berekenen en ook de (beperkte) actieradius.

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Alle Plug-in Hybrides

Juist een (Plug-in) Hybride is ideaal als caravantrekker. Bekijk het overzicht van alle Plug-in Hybride auto's en maak hier een berekening met je caravan.


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

Rijbewijs B of BE?

Abnormale bandenslijtage

In de bergen naar beneden

Bandenspanning

Hoe meer PK's, hoe beter?

 

© 2004-2020 Caravantrekker