Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Audi e-tron

Sorteer op:


Audi e-tron 55 Quattro met een Hobby

De ervaring van MJvF met een Audi e-tron 55 Quattro (265 Kw/360 pk bouwperiode: maart 2020 - heden) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1400 kg geplaatst op 06-06-2022. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 48%

Ik heb genoten van het rijden. Wat een auto! Je bent wat meer tijd kwijt onderweg en goede planning is belangrijk. Maar als dat geen probleem is dan is het de beste trekauto die ik ooit gehad heb.

Het verbruik is gemiddeld 42 kWh per 100 km. Dit betekent elke 180 km laden om nog enige reserve over te houden. Zolang het niet druk is kan je nog wel aangekoppeld laden maar niet altijd. Helemaal vol laden duurt zo’n 40 minuten. Alleen het begin gaat met een snelheid tot 150 kWh. Over een afstand van zo’n 750 km doe je dan ongeveer 12 uur.

Bekijk berekening

Wijzigen


Audi e-tron Sportback 50 Quattro met een Fendt

De ervaring van René met een Audi e-tron Sportback 50 Quattro (230 Kw/313 pk bouwperiode: maart 2020 - heden) en een Fendt Bianco 515 SFD Activ van 1643 kg geplaatst op 30-10-2021. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 63%

De Audi e-tron Sportback in combinatie met de 1800kg zwaar wegende Fendt is geen enkel probleem. De auto weegt 2500kg en ligt als een blok beton op de weg. Deze combinatie is een droom voor iedereen die comfortabel en veilig een caravan wil trekken. Pas op dat je niet te hard rijdt, want de acceleratie is gelijk aan het trekken zonder caravan (elektromotor maakt nl. geen toeren). Inhalen van een vrachtwagen gaat vloeiend en zonder slingeren. Grootste minpunt is de actieradius van slechts 110km, want dan moet je echt weer een snellader opzoeken, maar binnen een half uur ben je de weg weer op. De auto is de 5 groene sterren meer dan waard!

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Trekgewicht

Het maximaal trekgewicht zegt lang niet alles over de trekcapaciteiten van een auto. Een trekadvies geeft veel meer informatie. Lees wel even de toelichting.

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Trekauto's met stekker

Bekijk het overzicht van alle Plug-in Hybride en Elektrische trekauto's en maak een berekening met je caravan.


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

De caravan waterpas

Hoe meer PK's, hoe beter?

Maximaal trekgewicht

Bandenspanning

Caravan (te?) zwaar

 

©2022 Caravantrekker