Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Hyundai Coupe

Sorteer gebruikservaringen op:

Hyundai Coupe - 2.0i CVVT met een Sprite

De ervaring van Edwin met een Hyundai Coupe - 2.0i CVVT (105 Kw/143 pk bouwperiode: maart 2003 - december 2009) en een Sprite Europa 390 van 1240 kg geplaatst op 21-10-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

Ik heb een Hyundai Cope 2.0 FX 2003 en een Swift Challenger 390 2002. de auto ziet er sportief uit maar daar blijft het dan ook bij, zeker als caravan trekker met een 2.0 ltr moter is hij niet geschikt, zelf op de snelweg heeft hij moeite, ik ben er maar niet mee naar Italie gereden daar ik er geen vertrouwen in heb, gaa morgen een hyundai Santa fe 2.4 2004 4wd kopen hoop er duidelijk meer positief resultaat te bereiken.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Hyundai Coupe.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Hyundai Coupe - 2.0i CVVT met een Bagagewagen

De ervaring van charlie met een Hyundai Coupe - 2.0i CVVT (105 Kw/143 pk bouwperiode: maart 2003 - december 2009) en een Bagagewagen (achter MPV of SUV) van 500 kg geplaatst op 21-10-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 50%

car is so good you hardly notice that you are towing, pulls effortlessly up hills, on the motorway, drives very well. BUT, parking is 'challenging'. The coupe is terrible on grass, and over bumps, so when you come to pitching, it has to be flat and dry, and no large speed bumps on the way into the campsite.

It wheel-spins if you are hard on it, again, especially when pitching and setting off.

That said, this is outweighed by the power of the car, and the way it drives when towing. it makes towing over a long distance a really enjoyable drive.


Hyundai Coupe - 2.0i CVVT met een Compass

De ervaring van david d met een Hyundai Coupe - 2.0i CVVT (105 Kw/143 pk bouwperiode: maart 2003 - december 2009) en een Compass Omega 482 van 860 kg geplaatst op 21-10-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

I have just bought a Coupe, and it tows my compass like a dream! Everyone said it would be a bad tow car, and its brilliant, it pulls very well, 0-60 takes 12 seconds or so, you can even go for overtakes! Tows better than my old range rover did, great (very fast) tow car!


Hyundai Coupe - 2.0i CVVT met een Bailey

De ervaring van richie met een Hyundai Coupe - 2.0i CVVT (105 Kw/143 pk bouwperiode: maart 2003 - december 2009) en een Bailey Ranger 500/5 van 1244 kg geplaatst op 21-10-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 100%

having just bought the ranger 5 new and people telling us you will never tow that there wrong she pulls like a dream and handles even better a realy good combo and hope to have many happy caravaning trips


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Missende auto?
Staat je auto of caravan niet in de lijst? Klik en stuur een email en we zullen (proberen) hem toe te voegen.

Persoonlijk advies
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen