Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Ervaringen Tests Advies Vragen Menu

Gebruikerservaringen
Mazda CX-7

Sorteer op:


Mazda CX-7 2.2 CiTD met een Hobby

De ervaring van Vets frans met een Mazda CX-7 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Hobby De Luxe Easy 400 SB van 1089 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 51%

Beste caravantrekker die ik tot hiertoe gehad heb.Je voelt gewoon niet dat er iets achter hangt.verbruik 1 op 10 met caravan ,zonder 1op 13

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Mazda CX-7.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Mazda CX-7 2.2 CiTD met een Bailey

De ervaring van JEN met een Mazda CX-7 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Bailey Ranger 550 van 1278 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

This car never misses a beat, tows with ease and is reliable to boot, shame they have stopped selling this vehicle in uk as it has all the toys and great spec. Only annoyance is no parking sensor just parking camera and slightly higher priced parts (although doesn't ofter need any)


Mazda CX-7 2.2 CiTD met een Swift

De ervaring van Mark waddley met een Mazda CX-7 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Swift Challenger Sport 514 van 1380 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

So pleased I purchased the CX-7, I tow a swift challenger sport 514, effortless in any road condition,mpg good with all the toys you need


Mazda CX-7 2.2 CiTD met een Bailey

De ervaring van ray met een Mazda CX-7 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Bailey Unicorn Valencia van 1543 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 88%

tow 2011 bailey velencia, great tow car, mpg solo 40+ towing 22+, no problems at all, also the car itself is a good buy with all the toys


Mazda CX-7 2.2 CiTD met een Bailey

De ervaring van Chris Horner met een Mazda CX-7 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Bailey Pageant Bretagne van 1458 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 84%

Great towcar - deserved winner of various practical caravan towcar awards. Plenty of power and weight for all but the very biggest caravans


Gebruikerservaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Trekadvies

Lees de achtergrond en de uitleg die we geven om de trekkrachtberekeningen beter te gebruiken.

Alle Plug-in Hybrides

Juist een (Plug-in) Hybride is ideaal als caravantrekker. Bekijk het overzicht van alle Plug-in Hybride auto's en maak hier een berekening met je caravan.

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.


 

Over Caravantrekker

Lees meer over Caravantrekker en de visie van deze website.

Menno vertelt meer over de achtergrond.



 

Lees ook:

Bandenspanning

Abnormale bandenslijtage

AL-KO wijzigt service-intervallen

Hoe meer PK's, hoe beter?

In de bergen naar beneden

 

© 2004-2020 Caravantrekker