Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Mazda CX-7

Sorteer gebruikservaringen op:

Mazda CX-7 - 2.2 CiTD met een Hobby

De ervaring van Vets frans met een Mazda CX-7 - 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Hobby De Luxe Easy 400 SB van 1089 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 51%

Beste caravantrekker die ik tot hiertoe gehad heb.Je voelt gewoon niet dat er iets achter hangt.verbruik 1 op 10 met caravan ,zonder 1op 13

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Mazda CX-7.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Mazda CX-7 - 2.2 CiTD met een Bailey

De ervaring van JEN met een Mazda CX-7 - 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Bailey Ranger 550 van 1278 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

This car never misses a beat, tows with ease and is reliable to boot, shame they have stopped selling this vehicle in uk as it has all the toys and great spec. Only annoyance is no parking sensor just parking camera and slightly higher priced parts (although doesn't ofter need any)


Mazda CX-7 - 2.2 CiTD met een Swift

De ervaring van Mark waddley met een Mazda CX-7 - 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Swift Challenger Sport 514 van 1380 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

So pleased I purchased the CX-7, I tow a swift challenger sport 514, effortless in any road condition,mpg good with all the toys you need


Mazda CX-7 - 2.2 CiTD met een Bailey

De ervaring van ray met een Mazda CX-7 - 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Bailey Unicorn Valencia van 1543 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 88%

tow 2011 bailey velencia, great tow car, mpg solo 40+ towing 22+, no problems at all, also the car itself is a good buy with all the toys


Mazda CX-7 - 2.2 CiTD met een Bailey

De ervaring van Chris Horner met een Mazda CX-7 - 2.2 CiTD (127 Kw/173 pk bouwperiode: december 2009 - 2012) en een Bailey Pageant Bretagne van 1458 kg geplaatst op 23-01-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 84%

Great towcar - deserved winner of various practical caravan towcar awards. Plenty of power and weight for all but the very biggest caravans


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Persoonlijk advies
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.

Missende auto?
Staat je auto of caravan niet in de lijst? Klik en stuur een email en we zullen (proberen) hem toe te voegen.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen