Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Blogs Informatie Tests Reviews Advies Vragen Menu

Gebruikerservaringen
Nissan Patrol

Sorteer op:

Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Kip

De ervaring van E. Bakker met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (118 Kw/160 pk bouwperiode: oktober 2004 - 2010) en een Kip Hy Line 49 TDB Premium van 1675 kg geplaatst op 28-04-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 64%

Trekt fantastisch; brandstofverbruik solo 1:9 en met caravan1:8 bij 90 km/uur en 1:7 bij 120/130 km/uur

Bekijk berekening

Wijzigen


Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Kip

De ervaring van E. Bakker met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (116 Kw/158 pk bouwperiode: maart 2000 - oktober 2004) en een Kip Hy Line 49 TDB Premium van 1725 kg geplaatst op 24-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 61%

Rij sinds 2004 met de Patrol met eerst een Kip Hyline 53 en nu een Hyline 50 (1800 kg). Dieselverbruik gemiddeld 1 : 8. Bij heel netjes rijden (niet boven de 90) nadert verbruik zelfs 1 : 9.

Bekijk berekening

Wijzigen


Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Knaus

De ervaring van Bovet A.F. met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (118 Kw/160 pk bouwperiode: oktober 2004 - 2010) en een Knaus Eurostar 550 FU (2,50) van 1615 kg geplaatst op 15-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 60%

18 jaar ervaring met het trekken/rijden in Europa van caravans (van 1700-2000 kg met terreinauto.

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Nissan Patrol.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Airstream

De ervaring van Dick Morgan met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (118 Kw/160 pk bouwperiode: oktober 2004 - 2010) en een Airstream 685 van 2000 kg geplaatst op 15-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 86%

The Nissan Patrol 3.0Di makes an excellent tow vehicle for large caravans. Mine is fitted with a Dastek chip increasing BHP to 200 (from 160) and 300 lb/ft of torgue (up from 250). While not as sophisticated as a Land Rover Discovery it is a quiet cruiser on the motorway and hauling the Airstream I get about 20 mpg.


Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Elddis

De ervaring van glenn met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (116 Kw/158 pk bouwperiode: maart 2000 - oktober 2004) en een Elddis Crusader Cyclone van 1820 kg geplaatst op 15-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

25 yrs towing experiance patrol gr rates as one of the best tow cars on the market tows a big twin very well very stable at any speed 30di very good on fuel very reliable highly recomended


Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Bailey

De ervaring van Ron Blizzard met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (116 Kw/158 pk bouwperiode: maart 2000 - oktober 2004) en een Bailey Ranger 620/6 van 1481 kg geplaatst op 15-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 62%

Just bought a 2000 model Patrol 3.0 and pulls my Bailey 620/6 easily. Superb tow car.


Nissan Patrol - 3.0 TDS lb met een Elddis

De ervaring van Mark met een Nissan Patrol - 3.0 TDS lb (116 Kw/158 pk bouwperiode: maart 2000 - oktober 2004) en een Elddis Avante 524 van 1412 kg geplaatst op 15-05-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 60%

Well, what can I say. 3 adults and 4 children with all the luggage etc that goes with the tribe. Patrol was steady as rock and sat on Motorway at 65 without problem. Actually a bit faster if I am going to tell the truth. We travelled from Peterhead to Newquay stopping overnight in Manchester (750miles. Had V8 Discovery before this but beats it hands down. Tax is cheap on older models and gives you confidence and feel extremely safe with all the kids onboard. Cant fault it. Will hopefully persuade my dear wife that we should get a bigger van maybe a Luner FB twin axle??


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Vul je kenteken in en check wat je mag en kan trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Persoonlijk advies

Van elke combinatie is een uniek 18 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien geven we je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op al je vragen.

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus. De Op Maat cursus is er al v.a. € 169,-

Slingeren

Waarom gaat een caravan slingeren? Een uitgebreid artikel over alle aspecten die van invloed zijn over het slingeren van de combinatie.


 

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

© 2004-2018 Caravantrekker