Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Toyota Hiace

Sorteer gebruikservaringen op:

Toyota Hiace dc - 2.5 D-4D met een Dethleffs

De ervaring van A.W.J. Roerdink met een Toyota Hiace dc - 2.5 D-4D (75 Kw/102 pk bouwperiode: januari 2003 - september 2006) en een Dethleffs Camper 510 V van 1357 kg geplaatst op 28-01-2016. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 68%

Perfecte combinatie !

Bekijk berekening

x


Toyota Hiace - 2.5 D-4D met een Burstner

De ervaring van Robbie Korver met een Toyota Hiace - 2.5 D-4D (86 Kw/117 pk bouwperiode: september 2006 - 2016) en een Burstner Ventana 500 van 1460 kg geplaatst op 13-12-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

Zeer goed. Bus met dubbele cabine in Emotion LWB uitvoering. Motor is niet overdreven sterk maar oer degelijk. Als de combinatie juist staat kan nét de achterklep over de dissel heen open. Rijden op de snelweg met de caravan erachter is perfect. Ik rij 90km/u, alleen in England +/- 95 a 100 km/u. Heerlijk die grote ruimte waar drie fietsen enz. simpel in kunnen. Ook fijn dat stoelen en tafel niet in de caravan hoeven. De hoge zit is ook fijn en het zicht rondom is door de dubb.cab. ook geweldig. Jammer dat de wegenbelasting in Nederland voor particulier gebruik 135 euries is...

Bekijk berekening

x


Toyota Hiace dc - 2.5 D-4D met een Avento

De ervaring van A.C.Koning met een Toyota Hiace dc - 2.5 D-4D (75 Kw/102 pk bouwperiode: januari 2003 - september 2006) en een Avento Gran Turismo 500 van 1525 kg geplaatst op 11-02-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 75%

Je merkt amper dat er een caravan achter hangt
De Hiace dient als kampeer-schuurtje.
Samen ieder ruim 10 jaar oud,en nog geen behoefte om
een van beiden in te ruilen. groetjes: fam koning

Bekijk berekening

x


Toyota Hiace - 2.5 D-4D met een Avento

De ervaring van A.C.Koning met een Toyota Hiace - 2.5 D-4D (86 Kw/117 pk bouwperiode: september 2006 - 2016) en een Avento Gran Turismo 500 van 1525 kg geplaatst op 10-12-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

eenfijne combinatie;het toyota-busje is het kampeer-
schuurtje.vlgs mij is de verhouding 100%.
we gaan meestal naar Oosterijk. dwz als we niet op den Treek staan met ons zomerabt,groetjes fam Koning
181252

Bekijk berekening

x


Toyota Hiace dc - 2.5 D-4D met een Fendt

De ervaring van G.J. Blom met een Toyota Hiace dc - 2.5 D-4D (75 Kw/102 pk bouwperiode: januari 2003 - september 2006) en een Fendt Saphir 490 Q van 1280 kg geplaatst op 02-08-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 56%

(met automaat). conform rapport. op hellingen (zeker lange hellingen) overdrive uitschakelen

Bekijk berekening

x


Toyota Hiace - 2.5 D-4D met een Standaard Caravan

De ervaring van A.C.Koning met een Toyota Hiace - 2.5 D-4D (70 Kw/95 pk bouwperiode: september 2006 - 2016) en een Standaard Caravan van 1525 kg geplaatst op 14-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

de auto en de caravan zijn in hun 10-de jaar.
De bedoeling is om er nog lange jaren mee door te gaan.
De auto (het busje) is ons campeerschuurtje.
We zijn er blij en zeer tevreden mee.Vooral ook in de bergen van de alpen in oostenrijk.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Toyota Hiace.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Toyota Hiace - 2.5 D-4D met een Solifer

De ervaring van janiK met een Toyota Hiace - 2.5 D-4D (70 Kw/95 pk bouwperiode: september 2006 - 2016) en een Solifer Artic 480 van 1290 kg geplaatst op 14-03-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 84%

longer hills: not enough torgue. Overall driving 85-90 is ok.


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

De reis een last?
Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier. Volg een caravancursus Op Maat.
Al v.a. € 169,-

Missende auto?
Staat je auto of caravan niet in de lijst? Klik en stuur een email en we zullen (proberen) hem toe te voegen.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen