Caravantrekker.nl

Reactie van Menno

Aad vraagt op 7 juni 2018:

Menno, mijn complimenten. Blij dat je eens ingreep.
Ik heb al meerdere malen aangegeven hoe irritant het is dat de incrowd (jullie woorden, niet de mijne) iedere vraag aangrijpt om zijn eigen stokpaardje te gaan berijden. De vraag was welke e-auto een caravan kan trekken en dat is genoemde Tesla: klaar, over, uit, basta!!!!!!!!
Vraag was helder en antwoord ook.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Gunst antwoordt op 7 juni 2018:

Eens. Er wordt zo vaak totaal off-topic gereageerd dat je na 10 reacties niet meer weet wat de initiele vraag was.


Rico antwoordt op 8 juni 2018:

Ik kan me de reactie van Menno in die betreffende forumvraag goed voorstellen. Alleen is het een beetje een knuppel in een hoenderhoek gooien, want het veroorzaakt juist een hoop gefladder 😉

Menno, is het bij dit forum mogelijk dat je een "sticky" plaats bovenin het forum met als onderwerp "forumregels"? Ik heb de website afgegraven, maar ik kon zo snel geen forumregels vinden. In de forumregels zou je op kunnen nemen dat b.v. politieke discussies ongewenst zijn. Henk, van "weetjewel.com", heeft hele nette forumregels opgesteld, misschien een aardig voorbeeld.

Groet,

Rico


Rico antwoordt op 8 juni 2018:

Ahum, ik zie nu pas dat boven het forumoverzicht wel regels staan. Nooit eerder opgevallen, en ik kom toch al jaaaaaaren op het forum..... Ik denk echter wel, dat er wat meer in kan mbt wat wel en niet gewenst is.


bart antwoordt op 8 juni 2018:

Goed bezig Menno,
Alle recht om op Caravantrekker schoon schip te maken waar je dat maar nodig vind. Ik heb al enorm veel geleerd van de informatie op deze website en van de zinvolle en inhoudelijke bijdragen en vind het bijzonder prettig als het deze manier ook helder blijft.


Jos antwoordt op 23 juni 2018:

Volledig eens. Het oeverloos gezwets van al die zg incrowed, moe wordt je ervan. Dus Menno, prima. Overigens ben jij moderator en dus heb jij recht van spreken.


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Wet- en regelgeving

Alle wet- en regelgeving die over auto's en caravans bestaat wordt duidelijk uitgelegd.

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

Hoe meer PK's, hoe beter?

Folders staan vol met technische gegevens. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? En wat is belangrijker, koppel of vermogen?

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker