Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Blogs Informatie Tests Reviews Advies Vragen Menu

Spiegels Mazda CX-5

Dirk vraagt op 30 September 2018 om 20:50:

Wie heeft ervaring met caravanspiegels bij een Mazda CX-5 (2018) in combinatie met een 2.30 m brede caravan? Welk merk/type en eventuele breedte extenders?

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Jan Br antwoordt op 01 October 2018 om 17:42:

Ik heb inmiddels zelf de Mazda CX5 ingeruild, maar ik gebruikte op de Mazda de zg. Oppi spiegels. Je kunt ze op maat kopen via https://www.caravanspiegel.de/nl/
Ze zien er heel licht en fragiel uit, maar ze zitten als een huis en trillen niet of nauwelijks. Je hebt geen entenders nodig bij een caravan van 230cm


Erwin antwoordt op 07 October 2018 om 09:30:

Heb voor m'n cx5 modelauto 2015 direct emuk spiegels gekocht. Nu in bezit van cx5 model 2018. Wederom emuk spiegels aangeschaft. Mijn voornaamste reden hiervoor is de eenvoudige montage. Spiegels zijn nl speciaal gemaakt voor de cx5. Spiegels zitten stevig vast, trillen niet en je kunt optioneel grotere spiegels bestellen, anti diefstal sloten enz. Op marktplaats biedt ik nu overigens mijn spiegels van cx5 modelmatig 2015 te koop aan.


Gerard antwoordt op 11 October 2018 om 10:29:

Emuk spiegels, de beste koop die ik ooit heb gedaan op caravan accessoires gebied. Deze monteer ik altijd met een lach op mijn gezicht, eenmaal afgesteld hoef ik ze nog maar zelden bij te stellen, en fantastisch passend, ze zijn voor de cx5 gemaakt (wel goede bouwjaar auto opgeven)


Houtman antwoordt op 11 October 2018 om 10:46:

Bestel je spiegels via www.caravanspiegel.nl.
Bespaart je de verzendkosten.


Jan antwoordt op 06 November 2018 om 18:30:

Ben het helemaal eens met de voorgaande schrijvers, Emuk spiegels kan je iedereen aanraden, zo als Gerard schrijft ; de beste koop !Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Vul je kenteken in en check wat je mag en kan trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Wat is een goede trekauto?

Een veel gestelde vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Want wat is goed en wat is minder goed en wat is voor jou goed genoeg?

Luchtweerstand

Aan luchtweerstand en stroomlijn wordt bij de aanschaf van een caravan vaak weinig aandacht besteed. Toch is verschil op de weg duidelijk merkbaar.

Donkere wolken voor de diesel?

De diesel raakt steeds meer uit de gratie terwijl ze juist zo goed een caravan kunnen trekken. Hoe zit het precies met de uitstoot van schadelijke stoffen bij het trekken van een caravan?

© 2004-2018 Caravantrekker