Caravantrekker.nl

Spiegels Mazda CX-5

Dirk vraagt op 30 september 2018:

Wie heeft ervaring met caravanspiegels bij een Mazda CX-5 (2018) in combinatie met een 2.30 m brede caravan? Welk merk/type en eventuele breedte extenders?

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Jan Br antwoordt op 1 oktober 2018:

Ik heb inmiddels zelf de Mazda CX5 ingeruild, maar ik gebruikte op de Mazda de zg. Oppi spiegels. Je kunt ze op maat kopen via https://www.caravanspiegel.de/nl/
Ze zien er heel licht en fragiel uit, maar ze zitten als een huis en trillen niet of nauwelijks. Je hebt geen entenders nodig bij een caravan van 230cm


Erwin antwoordt op 7 oktober 2018:

Heb voor m'n cx5 modelauto 2015 direct emuk spiegels gekocht. Nu in bezit van cx5 model 2018. Wederom emuk spiegels aangeschaft. Mijn voornaamste reden hiervoor is de eenvoudige montage. Spiegels zijn nl speciaal gemaakt voor de cx5. Spiegels zitten stevig vast, trillen niet en je kunt optioneel grotere spiegels bestellen, anti diefstal sloten enz. Op marktplaats biedt ik nu overigens mijn spiegels van cx5 modelmatig 2015 te koop aan.


Gerard antwoordt op 11 oktober 2018:

Emuk spiegels, de beste koop die ik ooit heb gedaan op caravan accessoires gebied. Deze monteer ik altijd met een lach op mijn gezicht, eenmaal afgesteld hoef ik ze nog maar zelden bij te stellen, en fantastisch passend, ze zijn voor de cx5 gemaakt (wel goede bouwjaar auto opgeven)


Houtman antwoordt op 11 oktober 2018:

Bestel je spiegels via www.caravanspiegel.nl.
Bespaart je de verzendkosten.


Jan antwoordt op 6 november 2018:

Ben het helemaal eens met de voorgaande schrijvers, Emuk spiegels kan je iedereen aanraden, zo als Gerard schrijft ; de beste koop !


Jan antwoordt op 28 maart 2023:

Ik heb net een Mazda CX-60 gekocht. Ik zou ook graag EMUK spiegels willen maar die zijn er voorlopig voor dit nieuwe model nog niet. De spiegels lopen erg taps naar buiten toe. Universele spiegels passen slecht. Weet iemand een goed alternatief?


Ton Groenendijk antwoordt op 29 maart 2023:

@Jan; al Milenco gepast? De beperkingen daarvan is de afstand tussen het glas en het spiegelhuis. Dat is de enige reden dat ik destijds voor de CX5 emuks heb gekocht. Het ging nét niet. Als de uitsteeksels van de milenco tussen glas en huis passen ben je geholpen. ven passen bij de winkel.


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Wet- en regelgeving

Alle wet- en regelgeving die over auto's en caravans bestaat wordt duidelijk uitgelegd.

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

Donatie

Onafhankelijke informatie op internet kan niet gratis zijn!

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker