Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Koelkast defect

Bruno vraagt op 24 June 2019 om 11:00:

Kent er iemand die koelkast van domitec 12v 220 en gas kan repareren ze werkt totaal niet meer en is maar 5 jaar oud

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Aad antwoordt op 24 June 2019 om 15:55:

Ik neem aan dat je een Dometic hebt. Naar mijn weten, is het gasgedeelte onafhankelijk van de 12/220V voorziening. Ik kan me moeilijk voorstellen dat hij het op gas ook ineens niet meer doet. Heb je iets meer info?


Jan@ antwoordt op 24 June 2019 om 18:49:

Tja voor dit soort akkevietjes moet de hele caravan naar de dealer voor een eventuele reparatie; lekker als je net met voortent /luifel uitgestald op een camping staat.In Engeland zijn er mobiele bedrijven/monteurs die onderhoud of een reparatie uitvoeren voor de deur of op een camping.Handig! ; geen idee of zulks in NL bestaat.(gat in de markt?)


aad antwoordt op 25 June 2019 om 16:55:

Gat in de markt ? Met 100 euro voorrijkosten 75 euro per uur arbeidsloon ,nog zonder de onderdelen . Maar het zou kunnen , maar in Nederland weinig kans denk ik...


TheoV antwoordt op 26 June 2019 om 09:00:

Wel wat weinig info. Wat doet het niet meer? Of is ze gestopt met koelen door de huidige warmte? Ontsteking van het gas? Koeling op 12V? Koeling op 230V? De laatste 2 zijn gemakkelijk aan te pakken. Nieuw verwarmingselement bestellen en vervangen. Verwarming bevindt zich meestal rechts onderaan. Je ziet er normaal draden naartoe gaan.


Hafar antwoordt op 26 June 2019 om 09:13:

Nu ik de vraag nogmaals gelezen heb, heb ik de indruk ik dat Bruno geen raad wil maar dat er iemand in de auto stapt om de koelkast voor hem te repareren.

Met vriendelijke groet,

HafarReageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker