Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Thetford toilet ook probleem

Jan@ vraagt op 18 August 2019 om 11:34:

Thetford toilet type C402 C X: bestaande uit display met blauwe (waterdichte) drukknop, indicatielampjes niveau spoelwater en vuilwater;
Bij het opstarten nu start naseizoen branden de lampjes bij het indrukken wel maar de pomp werkte niet.Na een paar keer proberen branden ook de indicatie lampjes niet meer. Oke na 13 jaar zal de pomp wel een keer kapot zijn pomp weer gangbaar gemaakt maar geen beweging maar ook geen stroom zo lijkt. Zekeringen gecontroleerd ; in orde.
Nu zit onder dat display een printplaatje waar ik niet kan testen of er stroom door de aanvoerdraad komt, contacten niet bereikbaar.
Zou die printplaat doorgebrand zijn??
Iemand daar ervaring mee?
Alvast bedankt.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

(Nog) geen antwoord


Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2020 Caravantrekker