Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Gps tracker met eigen accu voor 365 dagen

Piet Driessen vraagt op 25 September 2019 om 15:41:

Ik ben opzoek naar een gps tracker zodat ik kan zien waar de caravan zich bevind. De caravan heeft geen stroom in de winterstalling. Wie heeft hier ervaring mee?

Naar laatste bijdrage

Reacties:

liesbeth antwoordt op 25 September 2019 om 16:20:

Wij gebruiken er één met een 90 dagen ingebouwde en oplaadbare accu. Dat is 3 maanden en dan moet er weer geladen worden. Onze caravan staat achter het huis en de tracker is voor Europa alleen ,dus niet global. Bij diefstal zou de caravan middels een app terug te vinden moeten zijn met behulp van de smartphone....het geheel was 89.95 euro compleet .


liesbeth antwoordt op 25 September 2019 om 16:28:

Nu heb ik ervaring met het terug proberen te krijgen van gestolen goederen ,dat is een keer bijna fout gegaan . Als de caravan gestolen word ,dan zou ik persoonlijk niet ( meer) proberen er zelf op af te gaan....maar de politie informeren over de locatie. Geloof mij maar dat dat beter is .


@Eric antwoordt op 25 September 2019 om 18:19:

Handig zo’n GPS tracker echter er bestaan ook signal jammers....

http://jammers.store/portable-3g-2g-gps-l1-l2-vhf-uhf-lojack-jammer-block-gps-trackerwalkietalkie-p-287.html


liesbeth antwoordt op 25 September 2019 om 18:27:

Een stoorzender ? Met wat voor een nut dan..?


liesbeth antwoordt op 25 September 2019 om 19:07:

Jee..nou snap ik wat je bedoeld met "jammers" die zouden de dieven in kunnen zetten om de gps tracker te blokkeren. Dat gaat dan erg ver , en de gemiddelde jat Sjonnie zal niet investeren in een "jammer".


@Eric antwoordt op 25 September 2019 om 19:28:

De gemiddelde Sjonnie steelt geen caravan maar een paar onderbroeken bij de Zeeman.
De meeste caravans worden (wellicht vaak op bestelling?) gestolen door georganiseerde bendes en zijn binnen een nacht met de Oosterzon verdwenen.
Die bendes kennen de technische mogelijkheden prima, daarom worden er zo weinig gestolen caravans terug gevonden.


liesbeth antwoordt op 25 September 2019 om 19:39:

Goed maar niet elke gestolen caravan verdwijnt naar het oosten , de onze konden we traceren bij een zeer gewelddadige Sjonnie , en dat was geen pretje. Wel een paar jaar terug , maar het was maar 80 km van ons huis waar de caravan stond. De dader had een nogal buiten de boot vallend profiel...maar goed zal niet verder afdwalen van de vraag.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2020 Caravantrekker