Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Ervaringen Tests Advies Vragen Menu

Gebruikerservaringen
Hyundai Sonata

Sorteer op:


Hyundai Sonata 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van R Bongers met een Hyundai Sonata 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1241 kg geplaatst op 23-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 73%

een hele goede combinatie
genoeg vermogen om goed met het verkeer mee te kunnen
autm. is ideaal schakeld vanzelf en eventueel zelf schakelen is ook mogelijk heb wel hulpveren laten monteren brandstof verbruik 1:12 zonder caravan en 1:8 met caravan

Bekijk berekening

Wijzigen


Hyundai Sonata 2.4i met een Caravan

De ervaring van Ton van Kasteren met een Hyundai Sonata 2.4i (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 14-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= n.b.%

Wij hebben sinds jan.2006 een Sonata met een Hobby caravan. Wij hebben wel een stel hulpveren laten monteren. Het is een goed op elkaar afgestelde combinatie, hij rijdt erg goed in de bergen en is snel met inhalen van bijvoorbeeld vrachtauto's. Voor ons is dit de perfecte combinatie en wij hopen er nog erg veel mee op stap te kunnen gaan.

Bekijk berekening

Wijzigen


Hyundai Sonata 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van A. van Kasteren met een Hyundai Sonata 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby Prestige 540 UL van 1497 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 87%

Een perfecte combinatie. Het rijdt heel ontspannen door o.a. de cruise control, en we hebben zelfs nog power over. Zelfs bij steile klimmen in Frankrijk en Duitsland ga je vrachtauto's ruimschoots voorbij.

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Hyundai Sonata.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Hyundai Sonata 2.4i aut. met een Caravan

De ervaring van Duncan Sharp met een Hyundai Sonata 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van 900 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 63%

Please if any one could give advice or comments as I'm happy with all aspects my Sonata in towing my small 3 berth caravan except the fuel consumption which is above 20l/100km, this is killing me. Your comments will be appreciated.


Gebruikerservaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.

Elektrisch trekauto's

Bekijk het overzicht van elektrische auto's die heel goed een caravan kunnen trekken. De trekkracht kunnen we tegenwoordig berekenen en ook de (beperkte) actieradius.

Trekkrachtrapport

Voor een goed trekadvies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.


 

Hier zit een heel verhaal achter

Er is veel mee te vertellen over een combinatie dan in een simpele online berekening! Neem rustig de tijd om alle aspecten te bestuderen in een gemakkelijk te printen advies van bijna 30 pagina's.

 

Lees ook:

Hoe meer PK's, hoe beter?

Bandenspanning

Maximaal trekgewicht

In de bergen naar beneden

Rijbewijs B of BE?

 

© 2004-2020 Caravantrekker