Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Hyundai Sonata

Sorteer gebruikservaringen op:

Hyundai Sonata - 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van R Bongers met een Hyundai Sonata - 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1241 kg geplaatst op 23-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 73%

een hele goede combinatie
genoeg vermogen om goed met het verkeer mee te kunnen
autm. is ideaal schakeld vanzelf en eventueel zelf schakelen is ook mogelijk heb wel hulpveren laten monteren brandstof verbruik 1:12 zonder caravan en 1:8 met caravan

Bekijk berekening

x


Hyundai Sonata - 2.4i met een Caravan

De ervaring van Ton van Kasteren met een Hyundai Sonata - 2.4i (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 14-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= n.b.%

Wij hebben sinds jan.2006 een Sonata met een Hobby caravan. Wij hebben wel een stel hulpveren laten monteren. Het is een goed op elkaar afgestelde combinatie, hij rijdt erg goed in de bergen en is snel met inhalen van bijvoorbeeld vrachtauto's. Voor ons is dit de perfecte combinatie en wij hopen er nog erg veel mee op stap te kunnen gaan.

Bekijk berekening

x


Hyundai Sonata - 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van A. van Kasteren met een Hyundai Sonata - 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby Prestige 540 UL van 1497 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 87%

Een perfecte combinatie. Het rijdt heel ontspannen door o.a. de cruise control, en we hebben zelfs nog power over. Zelfs bij steile klimmen in Frankrijk en Duitsland ga je vrachtauto's ruimschoots voorbij.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Hyundai Sonata.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Hyundai Sonata - 2.4i aut. met een Caravan

De ervaring van Duncan Sharp met een Hyundai Sonata - 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van 900 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 63%

Please if any one could give advice or comments as I'm happy with all aspects my Sonata in towing my small 3 berth caravan except the fuel consumption which is above 20l/100km, this is killing me. Your comments will be appreciated.


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Persoonlijk advies
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.

Missende auto?
Staat je auto of caravan niet in de lijst? Klik en stuur een email en we zullen (proberen) hem toe te voegen.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen