Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Hyundai Sonata

Sorteer op:


Hyundai Sonata 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van R Bongers met een Hyundai Sonata 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1241 kg geplaatst op 23-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 73%

een hele goede combinatie
genoeg vermogen om goed met het verkeer mee te kunnen
autm. is ideaal schakeld vanzelf en eventueel zelf schakelen is ook mogelijk heb wel hulpveren laten monteren brandstof verbruik 1:12 zonder caravan en 1:8 met caravan

Bekijk berekening

Wijzigen


Hyundai Sonata 2.4i met een Caravan

De ervaring van Ton van Kasteren met een Hyundai Sonata 2.4i (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 14-01-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= n.b.%

Wij hebben sinds jan.2006 een Sonata met een Hobby caravan. Wij hebben wel een stel hulpveren laten monteren. Het is een goed op elkaar afgestelde combinatie, hij rijdt erg goed in de bergen en is snel met inhalen van bijvoorbeeld vrachtauto's. Voor ons is dit de perfecte combinatie en wij hopen er nog erg veel mee op stap te kunnen gaan.

Bekijk berekening

Wijzigen


Hyundai Sonata 2.4i aut. met een Hobby

De ervaring van A. van Kasteren met een Hyundai Sonata 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: januari 2005 - september 2010) en een Hobby Prestige 540 UL van 1497 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 87%

Een perfecte combinatie. Het rijdt heel ontspannen door o.a. de cruise control, en we hebben zelfs nog power over. Zelfs bij steile klimmen in Frankrijk en Duitsland ga je vrachtauto's ruimschoots voorbij.

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Hyundai Sonata.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Hyundai Sonata 2.4i aut. met een Caravan

De ervaring van Duncan Sharp met een Hyundai Sonata 2.4i aut. (118 Kw/160 pk bouwperiode: 2005-2010) en een Caravan van 900 kg geplaatst op 12-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 63%

Please if any one could give advice or comments as I'm happy with all aspects my Sonata in towing my small 3 berth caravan except the fuel consumption which is above 20l/100km, this is killing me. Your comments will be appreciated.


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer eerst een auto voor een trekkrachtberekening.


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Trekgewicht

Het maximaal trekgewicht zegt lang niet alles over de trekcapaciteiten van een auto. Een trekadvies geeft veel meer informatie. Lees wel even de toelichting.

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Lees hoe dat kan en wat de voorwaarden zijn.


 

Geef je zelf vertrouwen!

Een goede combinatie is belangrijk maar er goed mee om kunnen gaan is misschien nog wel belangrijker!

Volg een cursus bij Bert (Caravantrekker Trainingscentrum) en ga zonder stress op stap met de caravan.

 

Lees ook:

Hoe meer PK's, hoe beter?

Maximaal trekgewicht

Caravan (te?) zwaar

Bandenspanning

De caravan waterpas

 

©2022 Caravantrekker