Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Kia Cerato

Sorteer gebruikservaringen op:

Kia Cerato HB - 2.0 CVVT met een Burstner

De ervaring van A.Veerman met een Kia Cerato HB - 2.0 CVVT (105 Kw/143 pk bouwperiode: augustus 2004 - februari 2007) en een Burstner Ventana 435 van 1260 kg geplaatst op 15-12-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 85%

Prettig rijden met deze combinatie. Gaat bij Luik in 4e versnelling makkelijk omhoog. Verbruik ongeveer 1op9.

Bekijk berekening

x


Kia Cerato Sedan - 2.0 CRDi met een TEC

De ervaring van Mark Kijkuit met een Kia Cerato Sedan - 2.0 CRDi (82 Kw/112 pk bouwperiode: mei 2004 - november 2006) en een TEC Tour 400 DB van 1100 kg geplaatst op 27-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 77%

Het rijden met de Kia Cerato 2.0 CRDi en een Tec DB 400 caravan is heel plezierig,ruim voldoende trekkracht, ook in 3e en 4e versnelling ( soms bij inhalen langzame vrachtwagens noodzakelijk). bij 90 a 95 km per uur rijdt de combinatie heel goed in de 5e versnelling
nog geen ervaring in het buitenland, dat gaan we dit najaar doen, maar het ziet er heel goed uit.

Bekijk berekening

x


Kia Cerato HB - 1.5 CRDi met een Chateau

De ervaring van g.j.h. vije met een Kia Cerato HB - 1.5 CRDi (75 Kw/102 pk bouwperiode: november 2004 - januari 2006) en een Chateau Calypso 450 FHD van 1200 kg geplaatst op 26-06-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

reis via luik-lyon dijon-lourdes-dordogne-nancy-nederland
totaal ruim 4600 km. verbruik 1:11,5
totaal geen problemen gehad.

Bekijk berekening

x


Kia Cerato II Sedan - 1.6 cvvt met een Caravan

De ervaring van mario raets met een Kia Cerato II Sedan - 1.6 cvvt (90 Kw/122 pk bouwperiode: februari 2007 - januari 2008) en een Caravan van n.b. kg geplaatst op 04-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= n.b.%

ik heb goede ervaringen met mijn combinatie op zowel vlake weg als ook in bergachtig gebied en ook op bergpassen gaat het prime ook is de wegligging erg goed

Bekijk berekening

x


Kia Cerato Sedan - 2.0 CVVT met een Adria

De ervaring van Nijkamp Rene met een Kia Cerato Sedan - 2.0 CVVT (105 Kw/143 pk bouwperiode: juni 2004 - februari 2007) en een Adria Altea 432 PH van 1150 kg geplaatst op 22-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= n.b.%

De auto kan deze combinatie met gemak aan. Ik heb als test een stuk op duitse autobaan gereden met een snelheid van 110 km/u en dan heeft de motor nog over. Het gem. verbruik met een snelheid van 87 km/u op autobaan en secundaire wegen ( snelheid vrachtverkeer) was 1 op 9. De 5e versn is inderdaad maar zelden te gebruiken. Op niet drukke/vlakke weg WEL met ongeveer 90 op de teller.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Kia Cerato.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Kia Cerato HB - 1.5 CRDi met een Caravan

De ervaring van john mcclure met een Kia Cerato HB - 1.5 CRDi (75 Kw/102 pk bouwperiode: november 2004 - januari 2006) en een Caravan van 1200 kg geplaatst op 22-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

the cerato pulls my 1993 avondale sandmartin 2 berth, m.g.w 1100, without any problems at all, it will cruise at 60 m.p.h.even going uphill,if you need to overtake,it does so with ease. hope this review has bean helpful


Kia Cerato HB - 1.5 CRDi met een Adria

De ervaring van Richard met een Kia Cerato HB - 1.5 CRDi (75 Kw/102 pk bouwperiode: november 2004 - januari 2006) en een Adria Altea 542 PK van 1291 kg geplaatst op 22-12-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 94%

The Cerato pulls with ease. The only problems I have are with the nose weight and max speed. The nose weight is low at 55Kg and is hard to ballance the big Adria to it at 55. When driving 55 is as much as I dare go as the van then starts to wag it's tail.

Other than that the car gives great mpg and the van is great for the family.


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Slingeren
Waarom gaat een caravan slingeren? Een uitgebreid artikel over alle aspecten die van invloed zijn over het slingeren van de combinatie.

Check je combinatie
Mag ik met mijn caravan rijden en mag mijn auto hem wettelijk trekken? Het antwoord krijg je aan de hand van het invoeren van je kenteken.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen