Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Nissan Navara

Sorteer gebruikservaringen op:

Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] met een Tabbert

De ervaring van Frank met een Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] (140 Kw/190 pk bouwperiode: juli 2011 - heden) en een Tabbert Vivaldi 460 E van 1570 kg geplaatst op 02-09-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 73%

Ben net thuis van een deugddoende vakantie. Onze Nissan Navara dubbel cab 190pk (handgeschakeld) trok daarbij onze caravan Tabbert Comtesse 540 (enkelasser, 1500 kg maximaal gewicht). Door Oostenrijk tot de Italiaanse kant van de Dolomieten, en terug over de Grossglokner Hochalpenstrasse (tot 2500 m). De Nissan deed het voortreffelijk, terugschakelen uit 6° versnelling moest pas bij lange hellingen van meer dan 5%. Nooit ging de temperatuur van de motor omhoog, de auto gaf geen krimp. Gemiddelde snelheid op de autobaan (als het kon en mocht in Duitsland) 100 km/u. Ging de caravan lichtjes slingeren, wat kon gebeuren als er een camionette voorbij kwam, dan trok de auto dit meteen weer helemaal recht. Gemiddeld verbruik over 4000 km met caravan 11,6 liter per 100 km... Ik ben een erg tevreden eigenaar!

Bekijk berekening

x


Nissan Navara - 2.5 dCi aut. [4WD] met een Tabbert

De ervaring van De Neyer Pieter met een Nissan Navara - 2.5 dCi aut. [4WD] (140 Kw/190 pk bouwperiode: juli 2011 - heden) en een Tabbert DaVinci 560 TDL van 1690 kg geplaatst op 01-04-2015. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 75%

Het verbruik met of zonder caravan maakt niet uit het is de manier van rijden ik zit op ong. 11 literop 100 en dan met de caravan ga ik aan een snelheid van 100 a 110 km per uur naar luxemburg en dan nog via de a4 veel beter en rustiger dan de 411 het verbruik is dan ook 11 liter of je nu rijd met of zonder caravan dat maakt niets uit ik moet wel zeggen ik ben veel in brussel in de spitsuren maar zeer aangenama wagen zelf bij ?? per uur zelfde verbruik gedaan verleden jaar in Italie groetjes

Bekijk berekening

x


Nissan Navara - 3.0 dCi aut. [4WD] met een Fendt

De ervaring van Van Praet Peter met een Nissan Navara - 3.0 dCi aut. [4WD] (170 Kw/231 pk bouwperiode: juli 2011 - heden) en een Fendt Bianco 445 TFB van 1420 kg geplaatst op 04-01-2014. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 60%

Fantastische ervaring,power in overschot,zeer stabiel

Bekijk berekening

x


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi aut. [4WD] met een Eriba

De ervaring van Roos Geerit met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi aut. [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Eriba Nova 495 van 1500 kg geplaatst op 03-04-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 66%

Het is een goede trekker vind ik,alleen is het met een automaat op heuvelachtig gebied lastig omdat hij doorloopt bergaf en cruse contol is ook niet aan te bevelen omdat in het stijgen volgas is en dat een draaikolk in de tank veroorzaakt dus dikwijls handschakelen ik heb er hellingen mee gedaan van 24% met de caravan en dat zie ik er veel niet doen
het verbruik is inderdaad niet erg zuinig, auto gepakt en gezakt (zware spullen in de auto),zit ik aan een verbruik van 14 L maar ja je moet er iets voor over hebben ,los heb ik een verbruik van 11.5L gemiddeld.

Bekijk berekening

x


Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] met een Dethleffs

De ervaring van Patrick met een Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] (140 Kw/190 pk bouwperiode: juli 2011 - heden) en een Dethleffs Camper Lifestyle 650 SK van 1812 kg geplaatst op 06-01-2013. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 84%

Caravan betreft een SK 650 tandemasser van 2003.
Verleden jaar met deze combinatie 2 maal op reis geweest, zijnde Nederland en Spanje. Met deze combinatie ongeveer 3500 Km gereden.
Verbruik auto zonder caravan ongeveer 9 L per 100 Km. Verbruik met caravan afhankelijk van de snelheid tussen 12 L en 14 L per 100 Km. Dien hierbij te vermelden dat caravan maximaal beladen was, dus tot 2000 Kg.
Geen enkel probleem wat betreft de trekkracht en het rijden over sterke hellingen. Geen overschot doch wel voldoende kracht en vermogen.
Combinatie blijft zeer stabiel bij snelheden tot 100 à 110 Km/u. Dien hier wel bij te vermelden dat de kogeldruk hierbij van groot belang is. Dient deze op minimaal 80 kg te houden.
Bij inhalen van vrachtwagens en andere geen probleem van slingerbewegingen in normale omstandigheden.
Enige probleem dat zich stelt is wanneer men bij het inhalen van een vrachtwagen en wij ons op de tweede rijstrook bevinden van een autosnelweg met drie rijbanen, er een grote bestelwagen (type renault master, enz..) je op dat ogenblik op het derde rijvak komt in te halen. Dan begint de caravan te slingeren en dient er bijkomend geremd te worden. Doet zich niet voor wanneer men ingehaald wordt in deze omstandigheden door een personenwagen van normale omvang.
Ben dus zeer tevreden over deze combinatie

Bekijk berekening

x


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Hobby

De ervaring van Philippe Taccoen met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Hobby Excellent 560 KMFe van 1600 kg geplaatst op 19-01-2011. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 71%

Met hobby 560 Kmfe 2 klapbanden gehad op autosnelweg in Frankrijk. Dank zij het gewicht van de navara kon ik alles onder controle houden. Verbruik op autosnelweg zonder aanhanger: 9,5 L (+/- 130 km/h)
met caravan aan 95 a 100 km/h: 12,5 L
Dank zij het koppel een zeer goede trekker.

Bekijk berekening

x


Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Tabbert

De ervaring van Hans Stoute met een Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Tabbert Puccini 560 TD (2,50) van 1800 kg geplaatst op 14-04-2010. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 77%

Na onder de caravan een ATC gebouwd te hebben werd het veiligheidsgevoel wat beter. Toen de belading van de caravan beter ingedeeld en water achterwege gelaten. Nu gewoon een stabiele combinatie die makkelijk 100km/h rijdt
Brandstofverbruik ca. 13,5/100 km. Indrukwekkende auto/caravancombinatie.

Bekijk berekening

x


Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [2WD] met een Tabbert

De ervaring van Louis Vangrueles met een Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [2WD] (106 Kw/144 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Tabbert Vivaldi 450 TD van 1370 kg geplaatst op 12-08-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 65%

Zoals de algemene conclusie luidt: een prima combinatie. Zelfs op steile hellingen (zoals bij Luik) nog voldoende power om in te halen bij een snelheid boven 80 km/u. Brandstofgebruik is (vanzelfsprekend) o.a. afhankelijk van gebruik airco en windrichting. Bij gebruik zonder caravan verbruik 1:10; met caravan 1:8. Bij juiste belading én een juiste bandenspanning hoef je niet op een kilometerje méér te letten. Zelfs met zijwind kan met de combinatie perfect gecontroleerd gereden worden.

Bekijk berekening

x


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi aut. [4WD] met een Fendt

De ervaring van van der ouderaa jean met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi aut. [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Fendt Saphir 470 TFB van 1398 kg geplaatst op 31-03-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 60%

machtige trekker,verbruik bij 100km per uur 12 l diesel
gewicht caravan 1300kg geladen 3personen aan boord en 350kg bagage (rubberboot +buitenboord 40 pk +voortent +duikgerief etc........

Bekijk berekening

x


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Solifer

De ervaring van Span met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Solifer Finlandia 630 van 1660 kg geplaatst op 18-10-2008. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

De Nissan Navara is een voortreffelijke caravantrekker,men merkt niet dat er een caravan achter aan hangt,koppel is uniek.
Als caravantrekker aanrader!!

Bekijk berekening

x


Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Polar

De ervaring van jan met een Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Polar 590 van 1600 kg geplaatst op 18-12-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 72%

perfecte combinatie.let wel; ik zorg er voor dat het gewicht op de trkhaak minimum 100 kg bedraagt. aan mr De Backer: doe de test en je caravan volgt perfect.

Bekijk berekening

x


Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Dethleffs

De ervaring van De Backer Jan met een Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Dethleffs Camper 650 van 1890 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= n.b.%

Boven de 85 km/u zeer erg slingeren , dit zelfs al besproken met de dealer (Expo caravaning te Londerzeel) en deze beweerd dat het normaal is : met deze combinatie mag je max 80 km/u rijden !! Het eenige voordeel is dat je veel binnen ruimte hebt , verder niets als nadelen !!! Geen garantie op dingen die stuk gaan !! Voor mensen die overwegen tot aankoop : DOE HET NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Nissan Navara.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Lunar

De ervaring van Allan met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Lunar Delta TI van 1680 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 86%

Owned my Navarra from new in 2008, still got original clutch in and done 56000 miles so far and pulling my twin axle Lunar Delta TI. Love the fact that you can\'t hardly tell you\'re towing although lacks a bit of oomph when hitting inclines ! Did have 22\" wheels on last year but have gone down to the 18\" outlaw wheels now with no difference in handling. Have upgraded the shocks to Monroe Adventures and fitted comfort shackles on rear springs, so be good to see how that goes this summer. Also have fitted a DTUK chip which really helps as you don\'t need to do as much shifting down and pulls great on the motorway with plenty to spare for overtaking in 6th gear.
Anyway, if your down Cornwall and you see a big shiny Nav towing a Lunar Delta and a big black Staffordshire Bull Terrier hanging out of the window...... that\'ll be us !!!


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi aut. [4WD] met een Elddis

De ervaring van Shane met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi aut. [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Elddis Avante 475 van 1249 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 66%

I have found the navara the best tow vehicle I have owned discovers freelancers l200 but by far the navara all the way my advise to you all is change your wheels and tyres I have black steels and very big cooper tyres they look the part and hold the truck very well and yes like someone else said give clutch a break stop on your journey have a coffee and give truck a break I service mine myself and even use a different grade oil superb truck


Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] met een Hobby

De ervaring van john met een Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] (140 Kw/190 pk bouwperiode: juli 2011 - heden) en een Hobby Premium 650 UFf van 1941 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 102%

Hi,
we tow France and Spain regularly up hill, down dale and both units behave impeccably. We average 28+ mpg at 50-60 mph. Combined length is over 46 feet but the navara handles it all in its stride. 'Great Tool


Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] met een Fendt

De ervaring van Nigel met een Nissan Navara - 2.5 dCi [4WD] (140 Kw/190 pk bouwperiode: juli 2011 - heden) en een Fendt Platin 590 TGK van 1721 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 86%

Hi,we actually tow a fendt topas 590 but the weights are about the same. The navara tows this like a dream and because we load the truck with all our gear and not the caravan this must help stability a bit although the navara's weight has got it covered. We get around 30 mpg while towing at 50 - 60 mph up hill down hill it doesn't seem to matter and you can over take with ease, have not had any clutch issue's yet as other navara owner's seem to have had. The only thing that you have to remember is that the caravan is 8ft wide and combined vehicle length is 43ft but you soon get used to it and because the navara tows so well it makes the whole experience enjoyable and relatively easy. Happy hollidays.


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Coachman

De ervaring van Biggi met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Coachman Pastiche 545/4 van 1665 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 85%

The Navara is a superb tow vehicle. Those experiencing problems with clutch, are you using 4x4low?
The dual mass flywheel is rubbish, get a single plate flywheel conversion fitted instead.
Join Nissan-Navara.net for help and info.
If your having ride problems, adjust tyre pressures and fit a Dixon bate Shocklink and Monroe adventure shock absorbers, once again more help on nissan-Navara.net


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Bailey

De ervaring van simon cullingford met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Bailey Pageant Provence van 1475 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 77%

The nissan navara is a grate for towing the bailey provence you dont know the caravan is there, had a landrover dicovery before and was for ever changeing gear, my nissan is a 55 plate had it 3 years with no problems


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Buccaneer

De ervaring van Steve Cutler met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Buccaneer Caravel van 1940 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 97%

Navara was a nice car, good for towing .No good thou on long journeys ref the poor design of the back seat.It was like sitting on a plank with a cushion.Then again it is built for commercial use.


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Sterling

De ervaring van ANDREW CLARKE met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Sterling Eccles SE Amethyst van 1739 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 89%

GREAT TOW VEHICLE NO PROBLEMS AT ALL WE WENT TO BELGIUM WITH NO PROBLEMS TOWING OUR DOUBLE AXLE AMERTHYST THE NAVARA IS A 55 PLATE LOVE IT


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Coachman

De ervaring van russell hurlston met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Coachman VIP 545/4 van 1620 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

great tow vehicle plenty of power but found very .light on steering with coachman 545/4 on rear solved problem with new rear leaf spings and 4" lift fuel figures very poor when loaded and caravan on back just orderd from proppa psi power box to increase mpg i hope


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Ace

De ervaring van andrew mcgillivray met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Ace Supreme Globestar van 1732 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 85%

I am on my second navara, it is a great towing car. MPG ranges from 16-22mpg depending how hard you drive. Reliability is problem, I am on my second d40 navara had various problems with both but especially the clutches but i have had a new clutch in my 58 plate at 18000 miles and they also replaced my gearbox and dual mass fly wheel. I have been informed that I now have a traditional type fly wheel (solid) which should solve the clutch problem. Nissan UK are also awfull


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Coachman

De ervaring van Tim met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Coachman Amara 640/6 van 1696 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 83%

Completely agree with what everyone says it's great for towing you dont know the caravan is there, BUT at the moment ours is on budget tyres and it seems to float a bit when I'm on the motorway has anyone else noticed this if so would be very grateful for any advice and wether it's worth changing to bigger wheels with low profile tyres or just a better quality tyre.


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Hobby

De ervaring van MR ROONEY met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Hobby Prestige 720 UMF van 1977 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 93%

NOT GOT MY HOBBY YET GET IT NEXT WEEK VERY HAPPY WITH WHAT YOU HAVE TOLD ME GET BACK AND LET YOU KNOW WHAT ITS LIKE TO TOW HOBBY 720UMF WITH MY NAVERA D40 DOUBLE CAB THAK YOU FOR HELP IT HAS PUT MY MIND AT REST NOW KIN REGARDS MR ROONEY


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Coachman

De ervaring van callum met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Coachman Amara 570/6 van 1590 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

Great towing vehicle...However as with all big heavy,powerful vehicles you have got to show the clutch some respect whilest reversing trailers/caravans.Engage low range 4wd and give your navara a break.


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Abbey

De ervaring van mike met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Abbey Vogue 620 van 1635 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

i also get the burning smell when reversing but it has gone away now i think it is the clutch glazing up. i also have to check that the caravan is still attached!


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Elddis

De ervaring van Chris met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Elddis Avante 556 van 1497 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 74%

Very good performance nods a little but this may have been down to loading, clutch is a weak point but I only found this when reversing up over the kerb when putting it away otherwiswe really great combination


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Swift

De ervaring van mike w met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Swift Conqueror 655 TA van 1680 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

no problem towing but as mike above reports, I have also smelt burning especially when reversing, my navara has only done 18000 miles, I have looked into the reviews on the navara and theyare not good, expect to change the clutch and drive shafts at 18000 miles also engine management problems.


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Swift

De ervaring van mike met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Swift Conqueror 540 van 1680 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 82%

tows well but I've noticed a burning smell after towing and when I reverse, this I think is the clutch, wonder if anybody else has the same problem


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Bailey

De ervaring van joanne kerry met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Bailey Pageant Limousin van 1578 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 78%

It tows so well that it is so easy to forget the caravan is still attatched!!


Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Hobby

De ervaring van marv met een Nissan Navara King Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Hobby Prestige 720 UKFe van 1998 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 98%

fetched van from koln in germany, then down to spain,towed like a dream,navara has tuning box fitted taking her to 215bhp,70/80mph,n 20 mpg steady as a rock,extented towing mirrors used just keep an eye on that width n length.????,


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Bailey

De ervaring van K.J.BRISTOW met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Bailey Senator S5 Oklahoma van 1447 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 72%

TOWING WITH MY NAVARA IS SO EASY YOU DONT NO THE VAN IS BEHIND YOU


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Bailey

De ervaring van Matt met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Bailey Ranger 460/4 van 1172 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 58%

had to keep checking it was still there was towing with ford focus before which i thought was good but the navara is amazing


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Sterling

De ervaring van gary bedford met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Sterling Europa 600 TA van 1534 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 76%

excellent when towing on motorways or normal roads.tried it ,tested it,super outfit.thanks towsure .good service and free.


Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] met een Lunar

De ervaring van mark cheshire met een Nissan Navara Double Cab - 2.5 dCi [4WD] (128 Kw/174 pk bouwperiode: augustus 2005 - juli 2011) en een Lunar Lexon 640 van 1475 kg geplaatst op 18-02-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 76%

im more than pleased with the answers you gave me i was recommended this site its brill i will also recommend it to others ,thanks .


Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Slingeren
Waarom gaat een caravan slingeren? Een uitgebreid artikel over alle aspecten die van invloed zijn over het slingeren van de combinatie.

Persoonlijk advies
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen