Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Koopgids Reviews Vragen Advies

Gebruikerservaringen
Nissan Pickup

Sorteer gebruikservaringen op:

Nissan Pickup SC - 2.5 Di [2WD] met een Hobby

De ervaring van j van wanrooij met een Nissan Pickup SC - 2.5 Di [2WD] (98 Kw/133 pk bouwperiode: januari 2001 - augustus 2005) en een Hobby De Luxe 440 SF van 1341 kg geplaatst op 29-10-2012. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 71%

Aanvulling:
Verbruik: zonder caravan 1/14
mét craravan 1/10.5

Bekijk berekening

x


Nissan Pickup SC - 2.5 Di [2WD] met een Caravan

De ervaring van j v wanrooij met een Nissan Pickup SC - 2.5 Di [2WD] (98 Kw/133 pk bouwperiode: januari 2001 - augustus 2005) en een Caravan van 1230 kg geplaatst op 24-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 68%

Alsof je er met een Alpenkreuzer achter rijdt!
Zicht naar achteren is natuurlijk perfect (zonder hoge kap). Goed beladen ook bergafwaars totaal geen probleem met de juiste versnelling (vertraging!)
Er moet wel behoorlijk veel toeren gemaakt worden om
op flinke hellingen weg te rijden. Dus: flink gas en koppeling snel loslaten en op de toeren letten.
Even oefenen dan gaat het vanzelf.
Op de snelweg op je snelheid letten want je gaat gauw te hard.
Al met al: fijne combinatie.

Bekijk berekening

x


Nissan Pickup DC - 2.5 Di [4WD] met een LMC

De ervaring van Hans Stoute met een Nissan Pickup DC - 2.5 Di [4WD] (98 Kw/133 pk bouwperiode: januari 2001 - augustus 2005) en een LMC Dominant 560 RBD van 1327 kg geplaatst op 01-11-2006. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 62%

De Pickup heeft een overvloed aan koppel, en is een ontzettend degelijke auto. Als je je rechtervoet in toom houdt, valt zelfs het brandstofverbruik mee. Door het later inkomen van de turbo, valt het niet mee om op een steile helling weg te rijden. Dat is wel iets om terdege rekening mee te houden wanneer je besluit de steile bergwegen te berijden met caravan. Ook de 4wd inschakelen biedt dan geen uitkomst omdat de sper er dan ook bijkomt, en je dan nog nauwelijks door een bocht komt. Conclusie een beresterke auto die jarenlang rijplezier geeft en natuurlijk een overvloed aan bagageruimte.

Bekijk berekening

x


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Nissan Pickup.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Er zijn geen Engelse reviews voor dit model

Trekkracht berekening

De originele Caravantrekker trekkrachtberekeningen geven exact aan wat je auto goed en veilig kan trekken.

Selecteer eerst je auto. Daarna kan je een caravan selecteren en krijg je gratis advies over je combinatie en een overzicht van de prestaties op de vlakke weg en in de bergen.

 

Persoonlijk advies
Van elke combinatie is een uniek 15 pagina's tellend trekadvies op te vragen met een exacte analyse van een auto en caravan. Bovendien krijg je daarbij persoonlijk advies met antwoorden op je vragen.

Slingeren
Waarom gaat een caravan slingeren? Een uitgebreid artikel over alle aspecten die van invloed zijn over het slingeren van de combinatie.


 

Veel gelezen:
Rijbewijs B of BE
Maximaal trekgewicht
Caravanbanden en bandenspanning
Slingeren
Fietsen mee

 

 

 

© 2004-2017 Over Caravantrekker Sitemap Mobiel Trainingen & cursussen