Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Suzuki Liana

Sorteer op:


Suzuki Liana 1.6 met een Beyerland

De ervaring van Ton met een Suzuki Liana 1.6 (78 Kw/106 pk bouwperiode: juli 2004 - januari 2007) en een Beyerland Vitesse 420 LB van 1145 kg geplaatst op 16-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

trekt de caravan goed op de duitse autoweg in de echte bergen wel wat moeite, 1:14,5 met caravan 1:9,9

Bekijk berekening

Wijzigen


Suzuki Liana 1.6 aut. met een Caravan

De ervaring van ton met een Suzuki Liana 1.6 aut. (78 Kw/106 pk bouwperiode: juli 2004 - januari 2007) en een Caravan van 875 kg geplaatst op 13-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 63%

op vlakke weg zeer goed te doen, we zijn 2x naar oostenrijk geweest en dat gaat ook goed maar de auto mocht toch wel een 1800cc motor hebben

Bekijk berekening

Wijzigen


Suzuki Liana 1.6 met een Hobby

De ervaring van A.J.v.Wijk met een Suzuki Liana 1.6 (78 Kw/106 pk bouwperiode: juli 2004 - januari 2007) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1100 kg geplaatst op 31-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 81%

goede trekauto heeft met klimmen niet echt moeite maar met zgn vals plat vroegtijdig terug schakelen
verbruik met genoemde caravan 1:10.5

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Trekgewicht

Het maximaal trekgewicht zegt lang niet alles over de trekcapaciteiten van een auto. Een trekadvies geeft veel meer informatie. Lees wel even de toelichting.

De reis een last?

Geef jezelf en je partner meer zelfvertrouwen en reisplezier.
Volg een praktische caravancursus en je gaat ontspannen op vakantie.

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

Bandenspanning

De caravan waterpas

Caravan (te?) zwaar

Rijbewijs B of BE?

Hoe meer PK's, hoe beter?

 

©2022 Caravantrekker