Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Contact Menu

Gebruikerservaringen
Suzuki Liana

Sorteer op:

Suzuki Liana 1.6 met een Beyerland

De ervaring van Ton met een Suzuki Liana 1.6 (78 Kw/106 pk bouwperiode: juli 2004 - januari 2007) en een Beyerland Vitesse 420 LB van 1145 kg geplaatst op 16-07-2009. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 80%

trekt de caravan goed op de duitse autoweg in de echte bergen wel wat moeite, 1:14,5 met caravan 1:9,9

Bekijk berekening

Wijzigen


Suzuki Liana 1.6 aut. met een Caravan

De ervaring van ton met een Suzuki Liana 1.6 aut. (78 Kw/106 pk bouwperiode: juli 2004 - januari 2007) en een Caravan van 875 kg geplaatst op 13-11-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 63%

op vlakke weg zeer goed te doen, we zijn 2x naar oostenrijk geweest en dat gaat ook goed maar de auto mocht toch wel een 1800cc motor hebben

Bekijk berekening

Wijzigen


Suzuki Liana 1.6 met een Hobby

De ervaring van A.J.v.Wijk met een Suzuki Liana 1.6 (78 Kw/106 pk bouwperiode: juli 2004 - januari 2007) en een Hobby De Luxe 400 SF van 1100 kg geplaatst op 31-10-2007. De trekkersscore van deze combinatie is:

= 81%

goede trekauto heeft met klimmen niet echt moeite maar met zgn vals plat vroegtijdig terug schakelen
verbruik met genoemde caravan 1:10.5

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Suzuki Liana.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Er zijn geen Engelse reviews voor dit model

Caravantrekker informatie:

Maximaal trekgewicht

Rijbewijs B of BE?

Bandenspanning

Subaru Forester e-BOXER

Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Uitgebreid trekadvies

Van elke combinatie is een uniek bijna 30 pagina's tellend rapport te downloaden met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan. Tevens staan daar tips in voor een veilige en comfortabele reis.

Vragen?

Is iets onduidelijk op deze site of heb je een vraag of andere opmerking? Stuur dan een e-mail aan Menno van Caravantrekker

Trekkrachtberekening

Lees de achtergrond en de uitleg die we geven om de trekkrachtberekeningen beter te gebruiken.


 

Meer dan alleen sterren

Er is veel mee te vertellen over een combinatie dan in een simpele online berekening! Neem rustig de tijd om alle aspecten te bestuderen in een gemakkelijk te printen advies van bijna 30 pagina's.

 

Caravan informatie

Verplicht leesvoer voor iedereen die met de caravan op stap gaat!

Onderwerpen

 

© 2004-2020 Caravantrekker