Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Daewoo Nubira

Sorteer op:


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Knaus Sport 450 FU van 1230 kg geplaatst op 29-10-2010:

ingrid met een caravelair van 900 kg;

Heeft u ooit wel eens gehoord van hulpveren?
Dan kan de neuswiel er ook op blijven.

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Caravelair

De ervaring van ingrid met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Caravelair Antares Luxe 390 van 900 kg geplaatst op 31-05-2009:

wij hebben regelmatig na enkele kilometers rijden (meestal op de snelweg) last van rubber/olie verbrandingslucht in de auto, dit verdwijnt ook weer snel??
Auto trekt redelijk in heuvelachtig gebied, maar licht aan de achterkant erg laag, waardoor we het neuswiel eraf moeten halen. Jammer, denken erover om een andere auto aan te schaffen.
Rijdt verder prima in het dagelijks gebruik, lekker ruim.

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1125 kg geplaatst op 07-07-2008:

Beste Dewi de Winkel,
Het is gelukt met de caravan vermoedelijk 1200 kg.
Wel een beetje schakelen,maar eigenlijk geen problemen naar de cote-d'azur.
Een paar keer in de 2e versnelling,veel in de drie en de rest in de vierde.

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 2.0 16v met een Adria

De ervaring van Hulsebos met een Daewoo Nubira 2.0 16v (133 pk/98, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Adria Altea 430 PH van 1000 kg geplaatst op 23-01-2008:

Onze Nubira sedan 2.0 16V CDX van 1999 bereiden wij nu reeds 7 jaar met een Adria caravan zonder enige problemen. De Nubira is een zeer goede caravantrekker met goede prestaties. Wij gaan dit jaar voor de zevende maal de bergen in met de Nubira en hij heeft hier geen enkel probleem mee. Het is zelfs mogelijk om als eerste bovenaan een berg te komen. Ook het wegrijden op een een steile helling, vlak onder Munchen, is voor de Nubira met een caravan van 1100 een peuleschil.

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Knaus Sport 420 LD van 1250 kg geplaatst op 22-10-2007:

GRAAG GEDAAN! :)

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1085 kg geplaatst op 10-10-2007:

Beste Dewi de Winkel,
Bedankt voor je commentaar.
Ik ga toch in 2008 met vertrouwen naar Zuid-Frankrijk.

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Knaus Sport 420 LD van 1250 kg geplaatst op 08-10-2007:

OOOO de caravan weegt max. 1100. Onze caravan weegt max 1300 en de daewoo mag max. 1200 trekken dus dat kan wel. :)

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1085 kg geplaatst op 05-10-2007:

Inmiddels heb ik die nubira-wagon aangeschaft en met een caravan burstner van max.1100 kg moet het toch mogelijk zijn om over de bergen heen te komen?
Het benzineverbruik vind ik dan op de tweede plaats komen,

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Knaus Sport 450 FU van 1265 kg geplaatst op 05-10-2007:

reactie:
De rit waarop ik dit baseer is een gezin van drie + hond en volledige belading.
Je kan trouwens wel makkelijk met een daewoo nubira over vlakke land rijden zonder problemen. De 1.6 is een pittige motor maar het verbruik is wel gemiddeld hoger dan een vergelijkbare 1.6.

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Burstner

De ervaring van jos van dolen met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Burstner Premio 435 TS van 1085 kg geplaatst op 21-09-2007:

onbekend,ik ben bezig om een zelfde occassion te kopen,maar eigenlijk wil ik weten of de reactie van Dewi de Winkel gebaseerd is op een beladen of onbeladen caravan?

Bekijk berekening

Wijzigen


Daewoo Nubira 1.6 16v met een Knaus

De ervaring van Dewi de Winkel met een Daewoo Nubira 1.6 16v (106 pk/78, Kw bouwperiode: 1997 - 2003) en een Knaus Sport 450 FU van 1200 kg geplaatst op 05-03-2007:

Wij zijn met onze Daewoo Nubira 1.6 wagon op vakantie geweest naar Oostenrijk. Het is beslist niet aan teraden om met een net genoemde caravan de bergen in te gaan. Wij hebben heel wat spannende ritjes moeten maken in de bergen, maar we hebben het gelukkig nog wel gehaald.

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Lees hoe dat kan en wat de voorwaarden zijn.

Over het Trekrapport

Wie kan er beter oordelen over het Trekrapport dan de gebruikers? Lees de ervaringen die zij gegeven over het Trekrapport.


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

Hoe meer PK's, hoe beter?

Caravan (te?) zwaar

Voorbeeld Trekrapport

Genuanceerd advies

RDW auto

 

©2024 Caravantrekker