Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Daihatsu Feroza

Sorteer op:


Daihatsu Feroza 1.6i met een LMC

De ervaring van peters met een Daihatsu Feroza 1.6i (95 pk/70, Kw bouwperiode: 1991 - 1998) en een LMC Favorit 465 RBD van 1300 kg geplaatst op 05-11-2009:

veel schakelen in heuvelland en hellingen
op vlakke weg goed meekomen met vrachtverkeer op hellingen vliegen ze je voorbij afgelopen jaar naar italie geweest en in de twee over de gottardpas gereden met lmc 495 1300 kg caravan mooie ervaring trekkracht onderin heel goed en bovenin matig 90 KM rijden thuis veel met paardentrailer (2000kg) probleemloos erg goede en degelijke auto benzinegebruik 1 op7 gemiddelt

Bekijk berekening

Wijzigen


Engelstalige reviews

Reviews geplaatst op TowCar.info van de Daihatsu Feroza.
De gewichtsverhouding in Engeland wordt berekend volgens de British Towing Code (loaded weight caravan / kerbweight car).


Daihatsu Feroza 1.6i met een Ace

De ervaring van gordon young met een Daihatsu Feroza 1.6i (95 pk/70 Kw, bouwperiode: 1991-1998) en een Ace Award Tristar van 1438 kg geplaatst op 05-11-2009:

feroza or sportrak as we brit's call it,is just too underpowered to tow this van.
i towed this van several journeys and though it was ok on most conditions,i had to have engine revving high in a lower gear to get uphills.no other problems.a bigger engine in the jeep would've been ideal.sportrak would tow a smaller/lighter van effortlessly.


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Over het Trekrapport

Wie kan er beter oordelen over het Trekrapport dan de gebruikers? Lees de ervaringen die zij gegeven over het Trekrapport.

Uitgebreid advies

Voor een goed advies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina past. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende Trekrapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

Gastenboek

Donatie

Caravan (te?) zwaar

Wet- en regelgeving

Voorbeeld Trekrapport

 

©2024 Caravantrekker