Caravantrekker.nl

Route Pyreneeën

Wim B vraagt op 24 juli 2017:

Heeft iemand ervaring met de route van Saint Jean Pied de Port via Roncevalles naar Pamplona? Combinatie is een Audi Avant 1.8 TFSI multitronic met Kip Isa White 44 tdb ( max 1300 kg).

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Frank antwoordt op 24 juli 2017:

Ja, dat heb ik ten dele. Deels gereden met Passat 2.0 Tdi en Kip Greyline 44. Wij zijn omgedraaid om naar zee en San Sebastian te gaan (aanrader en lekker tappas eten met de Basken). Later zijn wij van Saint jean de luz richting Saint Jean Pied de port en toen ietsje westelijker doorgestoken richting Pamplona.
Jullie route in mijn herinnering : normale wegbreedte, gescheiden rijbaan met middenstreep, soms bochtig en ietswat saai. Eigenlijk zijn alle wegen in die omgeving best goed van kwaliteit en vrij vlak.
Wat je ook kunt doen als het buiten hard regent : bekijk hem en rijdt hem een keertje met google en het gele "poppetje".

Wat is de reden van je vraag?


Wim B antwoordt op 25 juli 2017:

Frank, bedankt voor de info. Ik wilde graag weten of de weg erg smal was, erg steil of met super veel haarspeldbochten. Google zal ik ook nog eens bekijken.


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

Genuanceerd advies

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde Trekrapport een E-book is met zo'n 30 pagina's vol met informatie.

Hoe meer PK's, hoe beter?

Folders staan vol met technische gegevens. Waarop moet je letten als je een trekauto koopt? En wat is belangrijker, koppel of vermogen?

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker