Caravantrekker.nl

Interview Caravantrekker

Louis vraagt op 30 januari 2018:

Ik zie het bovenstaande pas nu net in de zijlijn staan.
Dus klik en lezen : Leuk, moet je wat mij betreft proberen levend te houden als er zich aardige dingen voordoen op kampeergebied.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

aadje antwoordt op 30 januari 2018:

@Louis als je het gelezen hebt net als ik wat moet je daar dan levend aan houden dit soort verhalen staan in elk blad wat met kamperen te maken heeft.Sorry ik zie het niet anders als weer haantje de voorste willen zijn met opstarten draadje maar daar zal je het vast niet mee eens zijn dat mag ook we gaan zien hoe dit gaat (af)lopen.
Gr aadje


Caravantrekker (Menno) antwoordt op 30 januari 2018:

Dezelfde tekst is ook hier te lezen:
https://www.caravantrekker.nl/info/over_menno.php


Louis antwoordt op 30 januari 2018:

Haha, ik zie het nét pas Aadje, en vind zoiets wel aardig naast het zakelijke deel van Caravantrekker.
Haantje de voorste ben ik zelden (denk ik)....ik loop op allerlei gebied meestal juist járen achter en betaal nog contant... (ook caravans 😉) en heb zelfs niet eens een mobieltje 😉


bart antwoordt op 30 januari 2018:

Ik vond het een leuk verhaal om te lezen en ben erg dankbaar voor deze website.


aadje antwoordt op 31 januari 2018:

@Louis dat heb ik begrepen dat je beetje achterop loopt he ook wat betreft Satelite ontvanger en Schotel beetje ouwe troep op zolder dat gaat hem niet worden wanneer je ook nog eens in de winter richting Spanje wil.


Ton Groenendijk antwoordt op 1 februari 2018:

Maarr, beste aadje, als wie dan ook op wat voor manier dan ook zijn vakantie wil invullen, is het weinig zinvol commentaar te leveren op de uitrusting die hij of zij op zolder heeft liggen. Wellicht zijn er mensen die helemaal geen schotelantenne, laptop of smartphone mee op vakantie willen nemen. Die een tijdje verschoond willen blijven van de dagelijkse stroom pulp die over de gemiddelde kijker wordt uitgestort. Je schrijft "dat gaat hem niet worden", maar misschien juist wel. Vrij van alle rompslomp en humbug.
Een aantal jaren geleden was er een uitzending over een kampeer reis. Eén van de deelnemers was de godganse dag bezig met het installeren van zijn schotel, terwijl zijn vrouw ongeduldig wachtte tot Gordon op het scherm verscheen. Die werd dus de risee van het programma. Anderen wisten zich uitstekend te vermaken zonder al die rompslomp. Voor die laatsten ging het hem dus echt wel worden.
Veel kijkplezier in Spanje toegewenst, overigens.


aadje antwoordt op 1 februari 2018:

@Ton sorry je begrijpt het onderonsje niet zo goed tussen Louis en mij het is maar een geintje hoor wat hij zelf verkondigt heeft over die schotelset .
Gr aadje


Reageren kan niet meer!

Terug naar het overzicht van vragen

Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Informatie

Veel antwoorden op vragen zijn te vinden via het informatie overzicht.

Onderwerpen

Genuanceerd advies

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde Trekrapport een E-book is met zo'n 30 pagina's vol met informatie.

Voorbeeld Trekrapport

Het Trekrapport heeft de vorm van een E-book met gemiddeld zo’n 30 pagina’s. Bekijk voor een impressie het voorbeeld voor mijn eigen combinatie.

Wet- en regelgeving

Alle wet- en regelgeving die over auto's en caravans bestaat wordt duidelijk uitgelegd.

 

Adviesrapport

Download het unieke 30 pagina's tellende rapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

©2024 Caravantrekker