Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Caravanspiegels geschikt voor ford focus

Hein vraagt op 14 April 2019 om 12:27:

We hebben een fordfocus 2015 zijn mijn huidige spiegels van milenco aero 3 geschikt voor deze auto of moet ik nu een nieuwe set dure emuk spiegels gaan aan schaffen ik hoor van jullie

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Menno (Caravantrekker) antwoordt op 14 April 2019 om 12:35:

Milenco's passen eigenlijk altijd wel, maar op een Focus heb ik ze niet uitgeprobeerd


MarkS90 antwoordt op 14 April 2019 om 16:38:

Heb je spiegels al geprobeerd of ze goed vastzitten en niet trillen? Denk eigenlijk van niet anders was deze vraag niet gesteld.


ton groenendijk antwoordt op 14 April 2019 om 18:22:

Op de C max, die dezelfde spiegels heeft, passen ze perfect. Laatst had Menno nog een manier om ze nog degelijker vast te zetten (één klem boven, één klem aan de zijkant, maar let dan wel even op de zwakte van de richtingaanwijzer.)


Louis antwoordt op 14 April 2019 om 21:52:

'We hebben een Ford focus 2015.'
Dus niet...we hebben een Ford focus 2015 op het oog.
Spiegels heb je ook schrijf je...dus beste Hein : Waarom niet gewoon even gepast ?


Menno (Caravantrekker) antwoordt op 14 April 2019 om 22:47:

Misschien heeft Hein de spiegels wel in de caravan liggen die in de stalling staat? Pfff....je kan toch ook een antwoord geven ipv de vraag te beoordelen.


Louis antwoordt op 14 April 2019 om 23:03:

Hmm , ook weer waar...,zo niet bekeken.
Succes Hein. , mijn (bibber) Milenco's passen eigenlijk altijd wel.


Frank van Kalkeren antwoordt op 25 April 2019 om 21:48:

Heb een KUGA uit 2014 ik gebruik al 20 jaar special mirror spiegels met de riempjes om het huis heen paste op al mijn andere auto's zit ook nu weer prima met goed beeld met bol glas heb op internet gezocht kan ze nu zo niet vinden weet iemand of ze nog te krijgen zijn


van heusden antwoordt op 07 May 2019 om 15:40:

Heb een Ford C max de Milenco spiegels passen prima en bevallen erg goed


Daniel antwoordt op 07 May 2019 om 18:34:

Ik heb sinds vorige week de eerste ervaringen met Emuk XL spiegels voor de Ford Focus (niet universeel). Ik heb geen ervaring met andere spiegels, maar ik vond de pasvorm van de beugels onovertroffen. Weinig last van trillingen, zaten als een huis om de spiegel heen, met redelijke wind gereden en weken niet, goed te stellen. Zicht met de bolle XL Spiegel vertekend een beetje en vond ik in de eerste instantie zeer lastig om te zien of de auto naast je al ver genoeg achter je reed (vrijwel geen schaduw te zien). Enige nadeel wat ik heb ik kunnen ontdekken is de prijs. Ja het is een bak geld, maar voor mij elke cent waard.


caravanblog antwoordt op 07 May 2019 om 20:31:

Gelijke ervaring als Frank van Kalkeren. Gebruik de Special Mirrors ook al zo'n 30 jaar. Passen op alle auto's. Ooit op een Renault Espace uit 2002 wat tape gebruikt om de boel op zijn plek te houden. Maar verder een perfect systeem. Na installatie wel even de draaiknoppen verder aandraaien na een paar kilometers. Daarna zitten ze als een huis.
Ik heb ze sowieso gebruikt op een Ford Mondeo 2008, Ford C-Max 2013, Ford Kuga 2016 en nu Ford Kuga 2017. Momenteel kan je ze op marktplaats wel vinden.


ton groenendijk antwoordt op 08 May 2019 om 09:09:

Voor je overgaat tot de aanschaf van de overigens prima special mirror spiegels moet je wel even kijken of de haak de tussen de spiegel en het spiegelhuis gaat wel past.
Er zit bij Ford maar weinig ruimte tussen het huis en het glas en de haak is bij Special Mirror wat dik.
Nu is bij Special Mirror vrijwel elk onderdeel los leverbaar maar zie er wel op toe dat de spanbanden speciale dunne haken hebben. Die zitten of bij de verpakking of zijn los verkrijgbaar.


TheoV antwoordt op 08 May 2019 om 09:14:

Ik gebruik al 17 jaar met volle tevredenheid Reich XL. Zowel op Ford Galaxy I, Mitsubishi Grandis, Opel Insignia en Ford Ranger geen probleem.


Frank van Kalkeren antwoordt op 08 May 2019 om 22:15:

Ton Groenendijk daar heb je gelijk in ik heb de hoofd houders in het midden wel bewerkt met een haakse slijper met schuurschijf zodat de spiegels wel verstelbaar blijven dat vind ik makkelijk om ze snel electrisch omhoog of omlaag te zetten om boomtakken te zien op de camping enz heb in de jaren alle bouten en moeren al wel vervangen maar dat mag ook na veel intensief gebruikReageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker