Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Captur Diesel wat mag die trekken?

Anke Foppen-Louwe vraagt op 02 August 2019 om 10:05:

Als ik een Renault captur heb met diesel handgeschakeld kan ik dan mijn caravan van 1050 kg trekken en tot welk gewicht als de caravan wel beladen is?

Naar laatste bijdrage

Reacties:

JdHamer antwoordt op 02 August 2019 om 10:33:

U kunt hiervoor best de website van de RDW (www.rdw.nl) raadplegen. Daar kunt u uw kentekens invoeren en zien wat de gewichten zijn (leeg en maximaal toegestaan).


Menno (Caravantrekker) antwoordt op 02 August 2019 om 10:37:

Waarom de site van de RDW raadplegen als je dezelfde gegevens hier op de site kan vinden? Vul hier: https://caravantrekker.nl/info/auto_en_caravan_check_RDW.php je kenteken in en je krijgt een duidelijke uitleg er bij!Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2019 Caravantrekker