Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Audi e-tron

Sorteer op:


Audi e-tron Sportback 55 Quattro met een Fendt

De ervaring van M.Nous met een Audi e-tron Sportback 55 Quattro (408 pk/300, Kw bouwperiode: maart 2020 - heden) en een Fendt Opal 465 SFB van 1480 kg geplaatst op 23-07-2023:

Fantastisch. Vele ritten maken we in Nederland en België bij weekendjes weg met de caravan. In 2022 naar Italië geweest en nu naar Kroatië.

Je merkt dat er nog wat werk aan weg is voor het laden in landen als Italië, Slovenië en Kroatië, maar de rijervaring is zo geweldig dat ik er graag wat langer over doe vanwege een extra pitstop.

Bekijk berekening

Wijzigen


Audi e-tron 55 Quattro met een Hobby

De ervaring van MJvF met een Audi e-tron 55 Quattro (360 pk/265, Kw bouwperiode: maart 2020 - heden) en een Hobby De Luxe 460 UFe van 1400 kg geplaatst op 06-06-2022:

Ik heb genoten van het rijden. Wat een auto! Je bent wat meer tijd kwijt onderweg en goede planning is belangrijk. Maar als dat geen probleem is dan is het de beste trekauto die ik ooit gehad heb.

Het verbruik is gemiddeld 42 kWh per 100 km. Dit betekent elke 180 km laden om nog enige reserve over te houden. Zolang het niet druk is kan je nog wel aangekoppeld laden maar niet altijd. Helemaal vol laden duurt zo’n 40 minuten. Alleen het begin gaat met een snelheid tot 150 kWh. Over een afstand van zo’n 750 km doe je dan ongeveer 12 uur.

Bekijk berekening

Wijzigen


Audi e-tron Sportback 50 Quattro met een Fendt

De ervaring van René met een Audi e-tron Sportback 50 Quattro (313 pk/230, Kw bouwperiode: maart 2020 - heden) en een Fendt Bianco 515 SFD Activ van 1643 kg geplaatst op 30-10-2021:

De Audi e-tron Sportback in combinatie met de 1800kg zwaar wegende Fendt is geen enkel probleem. De auto weegt 2500kg en ligt als een blok beton op de weg. Deze combinatie is een droom voor iedereen die comfortabel en veilig een caravan wil trekken. Pas op dat je niet te hard rijdt, want de acceleratie is gelijk aan het trekken zonder caravan (elektromotor maakt nl. geen toeren). Inhalen van een vrachtwagen gaat vloeiend en zonder slingeren. Grootste minpunt is de actieradius van slechts 110km, want dan moet je echt weer een snellader opzoeken, maar binnen een half uur ben je de weg weer op. De auto is de 5 groene sterren meer dan waard!

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Cursussen

Een goede combinatie is belangrijk. Maar er goed mee om kunnen gaan is misschien nog wel belangrijker! Bert van het Caravantrekker Training Center geeft een aantal trainingen en cursussen.

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Lees hoe dat kan en wat de voorwaarden zijn.

Hoe bevalt jouw auto?

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Beschrijf hoe jouw auto in de praktijk bevalt als caravantrekker.


 

Geef je zelf vertrouwen!

Een goede combinatie is belangrijk maar er goed mee om kunnen gaan is misschien nog wel belangrijker!

Volg een cursus bij Bert (Caravantrekker Trainingscentrum) en ga zonder stress op stap met de caravan.

 

Lees ook:

Voorbeeld Trekrapport

Hoe meer PK's, hoe beter?

Donatie

Gastenboek

Wet- en regelgeving

 

©2024 Caravantrekker