Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Mini Countryman

Sorteer op:


Mini Countryman Cooper S ALL4 aut. met een Hobby

De ervaring van Rik met een Mini Countryman Cooper S ALL4 aut. (192 pk/141, Kw bouwperiode: januari 2017 - heden) en een Hobby Prestige 495 UL van 1488 kg geplaatst op 10-08-2022:

Deze zomer met deze combinatie ~2000km op en neer naar Italië gereden. Altijd vermogen over, wel in de manuele stand en in 7 gehouden. De cruise control altijd op 95km/uur gehouden, waarbij de combinatie stabiel bleef. Af en toe over de 105km/uur om vrachtwagens in te halen, ook dat ging goed.

Verbruik was ongeveer 12L/100km.

Bekijk berekening

Wijzigen


Mini Countryman Cooper aut. met een Eriba

De ervaring van Benno met een Mini Countryman Cooper aut. (136 pk/100, Kw bouwperiode: januari 2017 - heden) en een Eriba Feeling 470 van 1300 kg geplaatst op 17-08-2020:

Combinatie makkelijk te rijden ook in de Zwitserse alpen nooit problemen. Wel opletten met de directheid van de auto. Verbruik bij 90km/ph ±1 op 10.5

denk persoonlijk dat bij het rijden met deze combinatie ervaring gewenst is.

Bekijk berekening

Wijzigen


Mini Countryman Cooper S aut. met een TEC

De ervaring van J. Stapper met een Mini Countryman Cooper S aut. (192 pk/141, Kw bouwperiode: januari 2017 - heden) en een TEC Travel King 540 GK van 1400 kg geplaatst op 06-09-2019:

Met deze combinatie afgelopen zomer naar zuid Frankrijk gereden. Een niet alledaagse verschijning een Mini met grote caravan en daarom af en toe wel bekijks. Maar wat een trekkracht heeft deze Mini. De auto heeft 7 versnellingen maar op autosnelweg hellingen heb ik nooit verder terug hoeven schakelen dan naar de 4e versnelling. Met gemak nam deze wagen i.c.m. deze caravan de helling van Luik. Tot 90 km/u voelt de combinatie stabiel aan. Boven 90 km/u voelt het minder stabiel en daarom raad ik sneller dan 90 km/u niet aan, zeker niet bij afdalingen. Maar al met een goede trekauto en een verbruik van gemiddeld 9,6 l/100/km

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Advertenties?

Caravantrekker zonder advertenties? Lees hoe dat kan en wat de voorwaarden zijn.

Review Caravantrekker

Laat een review achter op Google over het gebruik van Caravantrekker.

Uitgebreid advies

Voor een goed advies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina past. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende Trekrapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.


 

Geef je zelf vertrouwen!

Een goede combinatie is belangrijk maar er goed mee om kunnen gaan is misschien nog wel belangrijker!

Volg een cursus bij Bert (Caravantrekker Trainingscentrum) en ga zonder stress op stap met de caravan.

 

Lees ook:

Donatie

RDW auto

Caravan (te?) zwaar

Hoe meer PK's, hoe beter?

Genuanceerd advies

 

©2024 Caravantrekker