Caravantrekker.nl

Gebruikerservaringen
Toyota Yaris Cross

Sorteer op:


Toyota Yaris Cross 1.5 Hybride met een Kip

De ervaring van oude Lohuis met een Toyota Yaris Cross 1.5 Hybride (116 pk/85, Kw bouwperiode: 2021 - heden) en een Kip Kompakt 300 van 750 kg geplaatst op 25-06-2023:

Dit jaar (2023) voor het eerst op vakantie met de Yaris Cross Hybrid en de Kip 300 (jubileummodel van 2009). Caravan beladen tot 750kg. We zijn naar Tsjechie geweest waar we van noord naar zuid doorheen zijn getrokken in krap 3 weken. In Duitsland 90km gereden op de snelweg en in Tsjechie is de max 80km. Waar mogelijk op de cruisecontrol gereden. De combinatie rijdt vlot en gemakkelijk; het enige dat opvalt is wat meer motorgeluid als de weg omhoogloopt. Het verbruik begon bij 8ltr. maar zakte al snel richting 7. In Tsjechie ging het verder omlaag naar 6.5 Dit bleef ook zo op de terugreis. Kortom: Heel goed bevallen tijdens deze reis. Blijft nog wel de vraag hoe het gaat bij wat langere autobaanhellingen en als je echt de bergen in gaat.

Bekijk berekening

Wijzigen


Toyota Yaris Cross 1.5 VVT-i met een Weinsberg

De ervaring van René met een Toyota Yaris Cross 1.5 VVT-i (125 pk/92, Kw bouwperiode: 2021 - heden) en een Weinsberg CaraOne 390 QD van 1090 kg geplaatst op 13-11-2021:

Aangenaam verrast. De Yaris Cross kon keurig in de vijfde versnelling blijven rijden met 90 km/u. Even nog 100 km/u gereden en alles ging soepel. Motor was nog niet ingereden maar een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 9,4 vond ik heel netjes. Met wat meer kilometers zal het nog beter worden.

Bekijk berekening

Wijzigen


Gebruikerservaringen


Trekadvies

Selecteer een auto voor een trekkrachtberekening.

Optioneel

Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken.

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Review Caravantrekker

Laat een review achter op Google over het gebruik van Caravantrekker.

Over het Trekrapport

Wie kan er beter oordelen over het Trekrapport dan de gebruikers? Lees de ervaringen die zij gegeven over het Trekrapport.

Uitgebreid advies

Voor een goed advies zijn meer woorden nodig dan op een enkele webpagina past. Download daarom het unieke 30 pagina's tellende Trekrapport met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan.


 

(Advertentie)

 

Lees ook:

Gastenboek

RDW auto

Wet- en regelgeving

Hoe meer PK's, hoe beter?

Voorbeeld Trekrapport

 

©2024 Caravantrekker