Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Toyota Camry 2018 model geen trekgewicht en geen kogelgewicht

Jos vraagt op 28 September 2019 om 21:58:

Is het bekend dat er tegenwoordig ook geen trekhaak gemonteerd kan worden op voertuigen waar geen trekgewicht op zit en ook geen kogeldrukgewicht

Wel bijzonder ik heb gekozen voor een Tesla model 3 met 75 kg kogeldruk aangekocht bij Burghof in westervoort.

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Menno (Caravantrekker) antwoordt op 28 September 2019 om 22:20:

De Camry mag niets trekken, i.t.t de Tesla model 3 die ruim 900 mag trekken. Ik kan me dus voorstellen dat er geen trekhaak meer geleverd wordt speciaal voor een fietsdragers. Het kan namelijk zijn dat de trekhaak bij een aanrijding van achter de accu’s beschadigd en men het dus te gevaarlijk vindt om een trekhaak te plaatsen. Er is dan geen kreukelzone meer.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Laatste Blogs

Nieuwe caravans....

De modellen voor 2020 zijn gepresenteerd op de caravan-salon in Düsseldorf. Revolutionair nieuws is er niet maar het blijft leuk om op een beurs weg te dromen bij mooie nieuwe kampeerspullen voor de komende vakantie.

Trekkrachtrapport

Het oordeel over een combinatie in één conclusie samenvatten is lastig. Het vraagt een veel genuanceerder advies. Vandaar dat het vernieuwde trekkrachtrapport uit zo'n 30 pagina's met informatie bestaat.

Parkeren

Stoppen langs de (snel)weg kan een probleem zijn. Veel grote plaatsen worden bezet door vrachtwagens die hun verplichte rust nemen. Waar kunnen wij dan nog pauzeren?

© 2004-2020 Caravantrekker