Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blog Tests Reviews Advies Vragen Menu

Tv in caravan

John vraagt op 15 October 2019 om 21:20:

Ik ben al geruime tijd op zoek naar een geschikte tv voor in mijn caravan. In verband met de ruimte waarin de tv moet komen zoek ik een tv van max 55 X 36 cm
De nieuwe SALORA toestellen zijn allemaal minstens 22" dus te groot. Waar kn interesse voor een nieuwe of goede 2e hands.
Bij voorbaat dank voor reactie. John

Naar laatste bijdrage

Reacties:

Henk antwoordt op 15 October 2019 om 22:09:

Bij Coolblue Solora 20 inch voor 110 euro


Andreas-NL antwoordt op 15 October 2019 om 22:53:

Het is niet zo moeilijk om een 22” tv te vinden die binnen de 55 cm blijft.Ikzelf heb een Samsung van die maat die 51 cm breed is. Een 20” is aan de kleine kant als je er iets verder vanaf zit. Ik zit met ongev. dezelfde kast maten maar wilde naar 24”. Heb er één gevonden die 54,8 cm breed is, een Philips 24PFS5863 smart tv, incl. ingeb. mediaspeler, wifi, usb-opslag, bluetooth met C.I. module en zonder aparte decoder te gebruiken, ca. 300 euri. Maar ik heb nog niet besloten.
Er is trouwens nog een 24” Toshiba te koop van 55,4 cm breed, minder uitgebreid maar ook goedkoper: 179 euri, wél met ingeb. mediaspeler en usb-opslag. Succes!


caravanblog antwoordt op 16 October 2019 om 10:14:

Ik heb een nieuwe 19 inch tv van Mediamarkt(eigen merk van Mediamarkt. Afgelopen zomer gekocht. Zit nog in garantie. Mag je overnemen. Stuur maar berichtje via caravanblog.nl.Reageer

Naam:

Email:

Reageer wel met een zinvolle en inhoudelijke bijdrage!Trekadvies


Wat mag ik trekken?

Check wat je wettelijk mag trekken (met een B-rijbewijs).

Auto:

Caravan:
(indien bekend)

 

Informatie

Maximaal trekgewicht

Wat een auto maximaal mag trekken staat altijd op het kentekenbewijs (kentekencard).

Bandenspanning

De juiste bandenspanning voor de caravanband hangt af van het type band en de loadindex in combinatie met het gewicht.

Bergaf met de caravan soms een probleem?

Het bergaf rijden met de caravan kan ongemerkt voor grote problemen zorgen.We moeten namelijk voorkomen dat de caravanremmen langdurig blijven remmen.

Wanneer banden vervangen?

Op vakantie zit je niet te wachten op een lekke band. Maar hoe lang gaan caravanbanden eigenlijk mee? De meningen zijn verdeeld maar ook veranderd!

E-Trailer getest

E-Trailer brengt een aantal modules op de markt waarmee je via een App op je telefoon (SMART-Trailer) je caravan in de gaten kan houden. Wij testen de waterpas (E-Level) en het bandenspanningssyteem (E-Pressure) in de praktijk.

© 2004-2020 Caravantrekker